98 Producten

Schilden, hoesjes, cases, accessoires en screenprotectors voor de Xiaomi Redmi Note 9

Koop hoesjes , cases, hoesjes, accessoires en screenprotectors voor uw Xiaomi Redmi Note 9 bij My Shell. Om de telefoon goed te beschermen, moet u ultrasterke en specifieke beschermers voor de telefoon kiezen. De Note 9 heeft een 6,53-inch scherm en een Full HD+ IPS-paneel (2.340 x 1.080 pixels). Hij is verkrijgbaar in 3 + 64GB of 4 + 128GB.

.

De notebook heeft 4 cameramodules aan de achterkant, waarbij de hoofdmodule steunt op een 48-megapixel sensor ( met ultra-groothoek module in 8-megapixel sensor en 2 2-megapixel sensoren voor macro en dieptemeting. De sensor aan de voorkant is 3 megapixels. Je krijgt waar voor je geld.

Om ervoor te zorgen dat u het veilig en volledig kunt gebruiken, heeft ons team de beste beschermingen en accessoires geselecteerd die op de markt verkrijgbaar zijn.

De Xiaomi Redmi Note 9 is perfect veilig met Dealy

Uw Xiaomi Redmi Note 9 is perfect beveiligd dankzij de producten van Dealy. Om uw smartphone te gebruiken zoals u dat wilt, bieden wij u hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires die exclusief aan de lijnen van de smartphone zijn aangepast.

Onze artikelen zijn gemaakt van ultra-resistente materialen. Zij beveiligen de mobiele telefoon doeltreffend tegen krassen, vlekken en stof. Het zal veilig zijn voor schade als u het laat vallen (breuk aan de binnenkant, de buitenkant of ontploffend glas). Het zal niet wegglijden door te veel vlekken en het zal zijn waarde niet verliezen als er geen krassen op zitten. Onze hoesjes zijn ultra dun om de Xiaomi niet te dik te maken.

Ze zullen de achterkant, randen, knoppen en fotomodule perfect vastzetten. De zakken zullen dienen als portemonnee. Met hun hoes die kan worden omgebouwd tot handsfree houder, kunt u uw mobiele telefoon probleemloos handsfree gebruiken. Onze screenprotectors, films en geharde glazen, zijn ultra dun en zeer gemakkelijk aan te brengen.

.

Onze accessoires, externe batterijen, laders, speakers, oortelefoons auto en fiets mounts, zal het gebruik van de telefoon te optimaliseren. Vertrouw op ons om uw Xiaomi telefoon te beschermen.

Onze accessoires, externe batterijen, laders, speakers, auto- en fietssteunen, zullen het gebruik van de telefoon optimaliseren.

Dealy staat tot uw beschikking om u te adviseren over onze producten

Dealy, het is een persoonlijke service voor al uw vragen over onze producten en voor de follow-up van uw bestellingen.