55 Producten

Bespaar op Xperia 10 III hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Dealy biedt een unieke selectie van scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Sony Xperia 10 III. Deze smartphone uit het middensegment profiteert van 5G. Het toestel wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 690 SoC, gekoppeld aan 6 GB RAM en 128 GB opslagruimte. De drievoudige fotosensor achterop heeft een groothoeklens van 12 megapixels, een ultragroothoeklens van 8 megapixels en een telelens van 8 megapixels. Het biedt een 4500 mAh batterij met 25% meer autonomie in vergelijking met de Xperia II generatie. Bij Dealy vindt u ultra-resistente, dunne en zeer lichte beschermingen. Onze accessoires optimaliseren de prestaties van de telefoon.

.

Hoge kwaliteit beveiligingen en accessoires

Wij bieden covers die de achterkant, de randen en de knoppen van uw telefoon op de best mogelijke manier beveiligen. De hoesjes houden hem volledig veilig en bieden tegelijk zeer nuttige opties voor dagelijks gebruik: binnenkaarthouders, een zakje voor geld of kleine documenten, een verwijderbaar koord en een hoes die kan worden omgevormd tot een handsfree houder. Of u nu kiest voor een schelp of een hoesje, wij adviseren u om een folie of gehard glas op het scherm van uw mobiel te plaatsen. Zelfs met een hoesje bent u niet veilig voor een ongeluk als hij open ligt of in liggende modus. Ontdek onze selectie die aan uw behoeften en levensstijl moet voldoen. Wij verkopen doorzichtige hoesjes, hoesjes van koolstofvezel, onze beroemde Ultra Resistant en Survivor hoesjes vanaf slechts £4.99. U vindt ze in eersteklas kunstleer of met een steunring of kern met fantasievolle motieven. We hebben stijlvolle en zakelijke hoesjes in alle stijlen leer vanaf £6.99. U hebt de keuze uit verschillende materialen: nappaleer, klassieke lederen stijl, lychee, vintage... U vindt er verschillende sluitingen en flip-style covers met de sluitingen geïntegreerd in de cover. Wij verkopen ook accessoires die het gebruik van de smartphone zullen verbeteren. U vindt er kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, speakers, hoofdtelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen, statieven... Wij verkopen ook een beschermlens voor de achterste cameramodule van de telefoon. U zult merken dat onze producten worden verkocht tegen bodemprijzen en wij bieden vele promoties op al onze artikelen.

Dealy is ook zijn klantenservice

U kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken voor al uw vragen over onze producten en om uw bestellingen te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in onze rubriek "contact". Wij zijn ook onze blog aan het ontwikkelen met zeer interessante artikelen die u zullen helpen in uw dagelijks leven. Aarzel niet om ons te liken op Facebook, Instagram en Tik Tok.