289 Producten

De beste selectie van goedkope beschermers en accessoires voor Galaxy S21 5G

Dealy biedt een uniek aanbod hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessories met korting voor de Samsung Galaxy S215G. Profiteer van onze kortingen en gebruik uw telefoon zoals u dat wilt. De Samsung Galaxy S21 heeft een 6,2-inch display met Dynamic AMOLED 2X-technologie. Het FHD+ scherm biedt een beeldverversingsfrequentie tot 120 Hz. De telefoon heeft een 4000 mAh batterij. Aan de fotokant biedt de Samsung Galaxy S21 een quad-camera met een 108 megapixel hoofdlens, een 10 megapixel telelens met 10x zoom, een 12 megapixel module en een 10 megapixel telelens met x3 zoom. Een juweeltje om te ontdekken en van te genieten! Dealy biedt u de beste high-end beschermingen en accessoires die worden aangeboden tegen lage prijzen.

Premium hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires

Bespaar geld om uw Galaxy S21 5G te beveiligen en te accessoriseren met My Shell. Onze hoesjes zijn dun, licht en zeer goed bestand tegen stoten, krassen en stof. Dankzij de precieze openingenzijn de poorten en functies van de telefoon gemakkelijk toegankelijk. Ze zijn verkrijgbaar in silicone, plastic, gehard glas of hybride materialen (plastic achterkant en siliconen randen). Sommige zijn flexibel, halfstijf of stijf. Wij bieden transparante, monochrome siliconen, koolstofvezel, kunstleer, stof, gedecoreerde hoesjes hoesjes.... Wij bieden ook onze klassieke Ultra Resistant hoesjes en de beroemde Survivor. Onze covers en hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat bedekt is met een deken. Ze zullen de hele Galaxy S21 beschermen tegen de elementen. Onze etuis hebben binnenkaarthouders en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten zoals memo's of rekeningen. De kleppen kunnen worden omgevormd tot een handsfree houder voor comfortabel gebruik in liggende positie. U kunt uw video's of films in alle rust bekijken. U vindt bekledingen in kunstleer of echt leer in een brede waaier van kleuren, de ene nog mooier dan de andere. We hebben er met patronen, en sommige hebben een riempje om de telefoon in de hand te dragen. U kunt het scherm van uw Galaxy S21 beschermen met een folie of ultrabestendig gehard glas. Deze zijn zeer gemakkelijk aan te brengen en laten geen sporen na als u ze verwijdert. Het aanraakgebied zal nog steeds gevoelig zijn en de interactiviteit met toepassingen zal ideaal zijn. Bekijk onze accessoires sectie. U vindt er externe batterijen, laders, kabels, auto- en fietssteunen, statieven, speakers en hoofdtelefoons.... We hebben ook tal van nieuwe functies die u zullen helpen de prestaties van uw mobiele telefoon te optimaliseren. Door voor Dealy te kiezen, gebruikt u uw Samsung zoals u dat wilt en profiteert u van onze kortingen en lage prijzen op alle producten.

.

Neem gemakkelijk contact met ons op en volg ons op uw favoriete sociale netwerken

Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.