136 Producten

Geniet van geweldige aanbiedingen van Dealy op Google Pixel 6 Pro beschermers en accessoires

Dealy biedt onverslaanbare prijzen op screenprotectors, covers, cases en accessoires voor de Google Pixel 6 Pro. Profiteer van onze kortingen en voordelige prijzen om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt. De Google Pixel 6 Pro is een high-end smartphone met een 6,7-inch OLED 120 Hz beeldscherm. Het beschikt over Google Tensor (ondersteund door 12 GB RAM). De camera aan de achterzijde heeft een 50-megapixel achtersensor, een 12-megapixel ultragroothoeklens en een 48-megapixel telelens. Ons team selecteert op maat gemaakte beschermingen en accessoires voor de mobiele telefoon. Zij zullen u in staat stellen op een veilige en aangename manier van uw mobiele telefoon te genieten. U zult genieten van eersteklas producten tegen lage prijzen.

.

Premium bescherming en accessoires tegen voordelige prijzen

Bij My Shell vindt u ultrasterke en ultra-efficiënte alledaagse beschermingen en accessoires voor uw Pixel 6 Pro. Ons team biedt covers die de smartphone perfect beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas. Sommige zijn hybride met, bijvoorbeeld, een plastic achterkant en siliconen randen voor bumperachtige bescherming. Zij zijn stijf, soepel of halfstijf (stijve rug en soepele randen). Die van gehard glas zijn zeer weerbestendig en geven een prachtig glanzend uiterlijk waarmee u zich kunt onderscheiden. De hoesjes hebben zeer precieze openingenvoor poorten en functies. Sommige hebben een ring die dient als handsfree houder en andere hebben kaarthouders die zeer handig zijn voor dagelijks gebruik. Met onze multifunctionele covers kunt u het gebruik van uw telefoon optimaliseren en tegelijkertijd de achterkant, randen en knoppen beschermen. Wij bieden ook hoesjes en cases van hoge kwaliteit die rond een siliconen hoesje zijn gebouwd. Er wordt een hoesje aangebracht dat dient als tweede beschermlaag voor de hele mobiel. De klepvakken fungeren als portemonnee met binnenkaarthouders en de kleppen vouwen zich op om als handsfree houder te fungeren. Zo kunt u uw films en video's veilig en beveiligd bekijken. Wie zijn smartphone in de hand wil dragen, kiest voor een hoesje met een afneembaar riempje. Er zijn ook screenprotectorsen geharde glazen om het hele scherm te beschermen en een lens van gehard glas om op de achtercamera van de Pixel 6 Pro te installeren. Deze beveiligingen zijn op maat gemaakt voor de telefoon en stellen u in staat hem optimaal te gebruiken. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, kabels, opladers, externe batterijen, statieven, auto- en fietssteunen, speakers, hoofdtelefoons, oortjes en nog veel meer. Ze zijn perfect aangepast aan de werking van uw telefoon. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!

U kunt contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

Onze klantendienst staat tot uw beschikking om uw bestellingen en leveringen op te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon en per sms op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij zullen uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties.

.