16 Producten

Exclusieve selectie van scherp geprijsde screenprotectors en accessoires voor de Realme 8 Pro

Geniet van lage prijzen en Dealy kortingen op Realme 8 Pro hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Deze mid/high-end telefoon heeft een Qualcomm Snapdragon 720G SoC en een camera-blok met 4 sensoren, waaronder de 108-megapixel hoofdcamera met x3 zoom. Het heeft een 4500mAh batterij die snel oplaadbaar is (65W). Hij is 8,1 mm dik en weegt slechts 176 gram, en is voorzien van het 'Dare to Leap'-ontwerp. Het heeft een AMOLED-scherm, Full HD+ definitie, 180 Hz touch sampling met een 6,4 inch paneel. Ontdek onze beschermingen en accessoires waarmee u de telefoon kunt gebruiken zonder risico voor zijn veiligheid.

.

Premium beschermingen en accessoires

Koop onze siliconen of plastic hoesjes die beginnen bij £4.99. Ze omsluiten de lijnen van de telefoon en worden als een beschermende tweede huid. U vindt transparante hoesjes, flexibele siliconen hoesjes in één kleur, onze klassieke heavy-duty hoesjes met steunringen en hoesjes van geborsteld koolstofvezel. Wij bieden ook hoesjes aan die ontworpen zijn als portefeuilles met openingenbinnenin voor kaarten en geld. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot handsfree houders. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Onze screenprotectors zijn ultradun en zeer goed bestand tegen de elementen. Het glas zal niet breken en u vermijdt krassen die de telefoon zijn waarde doen verliezen en het gebruik belemmeren. We verkopen ook een geharde glazen beschermlens voor de cameramodule van de Realme 8 Pro voor slechts € 5,99. De lenzen worden niet gebroken of bekrast. Ontdek onze sectie gewijd aan accessoires: externe batterijen, laders, kabels, speakers, koptelefoons, fiets-/autohouder, docking stations en onze nieuwe producten. Ze zijn van zeer goede kwaliteit, ergonomisch en design. Ze zullen de werking en de prestaties van uw telefoon optimaliseren. Door voor Dealy te kiezen, bent u verzekerd van kortingen en regelmatige promoties op alle producten.

.

U kunt ons 7 dagen per week bereiken

Wij zijn elke dag telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen door naar de rubriek "contact" te gaan. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, zult u in staat zijn om ons nieuws en promoties te kennen.