72 Producten

Ontdek alle beschermingen en accessoires voor uw Huawei P40 lite E tegen lage prijzen

Dealy is het unieke universum van high-end bescherming tegen discount prijzen voor uw Huawei P40 Lite E. Gebruik uw telefoon met een gerust hart door hem te beschermen met een ultrabestendige hoes of sleeve zonder de volle prijs te betalen. De Huawei P40 Lite E maakt de P40-reeks compleet en biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

.

De mobiele telefoon is voorzien van een 6,39-inch HD+ (1560 x 720 pixels) LCD-scherm. Het toestel heeft een drievoudige camera aan de achterzijde (48-megapixel hoofdsensor, 8-megapixel ultragroothoek en 2-megapixel dieptesensor). Aan de voorkant vindt ueen 8-megapixel frontcamera. Hij heeft een uitstekende 64 GB opslagruimte (uitbreidbaar via microSD) en een 4000 mAh batterij met 10 W oplader. De smartphone biedt Huawei Mobile Services en AppGallery die concurreren met Google.

.

Wij bieden de beste accessoires om uw telefoon te beveiligen en bieden ze aan tegen bodemprijzen.

Onze hoesjes , cases, etuis, screenprotectors...

Onze hoesjes en covers zijn ultra dun, ultra licht en hyper resistent in geval van een val, tegen krassen, vlekken en stof. De screenprotectors zullen u toelaten om te interageren zonder vrees voor ongevallenrisico's. Uw P40 Lite E blijft er heel lang als nieuw uitzien. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste bescherming voor u kiezen. Shell of zakjes, kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon zal worden beveiligd volgens uw levensstijl en persoonlijkheid.

.

Wij bieden top-of-the-line bescherming, ultrasterke hoesjes (van transparant tot hoesjes met kaarthouders of een steunring) en multifunctionele cases van eersteklas materialen. U hebt een ongelooflijke keuze, zodat u optimaal van uw smartphone kunt genieten.

.

Ontdek onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, auto-/fietssteunen...) van hoge kwaliteit, ergonomisch en gemakkelijk mee te nemen. Dealy, het is uw Huawei P40 Lite E universum voor kleine prijzen!

Wij zijn goed bereikbaar voor al uw vragen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, sms of e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen.