25 Producten

Alle Honor 9X Lite beschermers en accessoires tegen lage prijzen

Dealy biedt scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor uw Honor 9X Lite. Geniet van uw telefoon door hem te beveiligen met onze ultrabestendige beschermingen tegen onverslaanbare prijzen. De Honor 9X lite is voorzien van een 6,5-inch Full HD (2340 x 1080 pixels) LPTS LCD-scherm met inkeping dat meer dan 90% van het vooroppervlak beslaat. De cameramodule bestaat uit een 48-megapixel hoofdsensor met f/1.8 diafragma en een speciale 8-megapixel scherptedieptesensor. De batterij is 3.750 mAh met micro-USB. Deze telefoon, die betaalbaar is, moet worden beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Dealy biedt een gevarieerde keuze aan beschermingen en accessoires die ook uw mobiel zullen personaliseren.

.

Van hoesjes , hoesjes, etuis, schermbescherming en accessoires tegen lage prijzen speciaal voor jou

Ons team selecteert ultradunne, ultralichte en hyperbestendige hoesjes en covers in geval van een val, tegen krassen, vlekken en stof. Met de screenprotectors kunt u gemakkelijk communiceren en blijft de aanraakgevoeligheid van het scherm behouden. Uw Honor 9X Lite zal voor een lange tijd als nieuw zijn en u kunt het gemakkelijker verkopen als u dat wilt. Wij bieden hoogwaardige beschermingen, ultra-resistente hoesjes (van doorzichtig tot hoesjes met kaarthouders of een steunring) en zakken van resistente en elegante materialen. U kunt van uw mobiele telefoon genieten waar u ook gaat. Bekijk onze accessoires (externe batterijen, laders, speakers, koptelefoons, auto/fietssteunen...) die ergonomisch en gemakkelijk mee te nemen zijn. Met Dealy, is uw 9X Lite echt veilig!

.

Contacteer ons per telefoon, e-mail en sms

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, sms of e-mail. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen over onze producten en over de opvolging van uw bestellingen.