93 Producten

Samsung Galaxy XCover 5 hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires tegen de laagste prijzen

Bij My Shell koopt u uw Samsung Galaxy XCover 5 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting. Profiteer van aanbiedingen en promoties op alle Samsung producten. De XCover 5 is waterdicht en heeft naast IP68 ook een Amerikaanse militaire certificering (810G). Hij is gericht op professionals die een robuuste telefoon nodig hebben. Een voorbeeld zijn bouwvakkers. De telefoon heeft een 5,3 inch LCD-scherm met HD / 1480 x 720 pixels (310 dpi). Het toestel heeft een 16-megapixel hoofdcamera (f/1.8) en een 5-megapixel frontcamera (f/2.2). Dealy beveiligt en accessoireert de Galaxy XCover 5 met producten die worden verkocht tegen de laagste prijzen op de markt. Zo vindt u bijvoorbeeld hoesjes vanaf 4,99 euro en hoesjes vanaf 5,99 euro

.

Exclusieve beschermingen en accessoires

Koop onze afgeprijsde hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires. Wij bieden producten aan die zijn afgestemd op de lijnen en prestaties van de telefoon. Er zijn harde, soepele of halfstijve hoesjes van silicone of kunststof. Wij verkopen bijvoorbeeld transparante covers, covers van koolstofvezel, monochrome covers of covers met kaarthouders of een steunring. Ze beschermen de achterkant en de randen van de telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof, en ze zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de poorten dankzij de op maat gemaakte uitsparingen. U zult covers van echt leer of kunstleer zien die ontworpen zijn als portefeuilles en de hele telefoon beveiligen. De hoesjes kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen en sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord. De screenprotectors zijn ultra dun en zeer beschermend. Gehard folie en glas beschermen het scherm tegen ongelukken die het glas en de binnenmechanismen zouden kunnen breken. U zult ook een lens van gehard glas vinden voor de cameramodule aan de achterzijde. Hiermee kunt u uw foto's en video's in alle veiligheid maken. Wat onze accessoires betreft, vindt u geheugenkaarten, batterijen, kabels, opladers, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons. U zult hun ontwerpen, de kwaliteit van de producten en hun hyper interessante prijzen waarderen.

.

Dealy, het is een beschikbare en vriendelijke klantendienst

.

Twijfel niet ons te contacteren per telefoon en per sms op 06 44 64 68 65 om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons ook een e-mail sturen door naar de rubriek "contact" te gaan. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties, is door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.