17 Producten

Realme 7i hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires met korting

Dealy biedt Realme 7i screenprotectors en accessoires tegen bodemprijzen. Ontdek onze goedkope hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires! De Realme 7i onderscheidt zich door zijn 6000 mAh batterij. Volgens het merk kun je er 43 uur achtereen mee bellen, 1.200 nummers beluisteren of 18 films bekijken... De telefoon is uitgerust met de MediaTek Helio G85-processor en heeft een drievoudige fotosensor aan de achterkant, waaronder een met 48 megapixels. Een "snellader" van 18 W, moet zorgen voor 29% autonomie in 30 minuten. Dealy biedt accessoires voor uw telefoon tegen onklopbare prijzen.

.

Vind uw bescherming en accessoires met korting

Ons team selecteert hoogwaardige producten die perfect geschikt zijn voor de werking van de Realme 7i. U vindt er dunne en lichte hoesjes die perfect passen bij de contouren van de telefoon. Zij onderscheiden zich door hun hoge weerstand tegen weersinvloeden. De achterkant en de randen van de smartphone zijn beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. U vindt onze klassiekers: doorzichtige hoesjes, soepele hoesjes van koolstofvezel, hoesjes van silicone of kunststof, ultra-resistente hoesjes, de schelp van lychee-leer... Wij hebben ook hoesjes van gehard glas en silicone. Ze geven de Realme een ongelooflijke look. We hebben ook hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen de elementen. Zij bestaan uit een hoesje met een flap van kunstleder of echt leer. Deze zakjes dienen als portefeuille en handenvrije houder. Sommige hebben een verwijderbaar koord. U vindt veel monochrome covers in verschillende kleuren. Onze flip covers (met een in de cover geïntegreerde sluiting) en view covers (met een kijkvenster) zullen perfect voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van ergonomie en nut. Wij selecteren zeer dunne en zeer resistente films en gehard glas voor het Realme 7i scherm. Zij voorkomen glasbreuk en krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. Wij voegen nieuwe producten toe aan onze accessoires om het gebruik van uw telefoon veilig en plezierig te maken. U vindt er kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, statieven, koptelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen, docking stations... Door te kiezen voor Dealy, bent u verzekerd van de kwaliteit van onze producten.

.

Neem 7 dagen per week contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons bellen op 09 75 18 78 18 of stuur ons een e-mail of een sms naar 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.