23 Producten

De beste MacBook Pro 13'' (2020) beschermers en accessoires tegen geweldige prijzen

Bij MacBook Pro 13'' (2020) vindt u geweldige aanbiedingen voor covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. U zult uw beschermingen en producten met korting vinden en u zult volop van uw telefoon genieten. De MacBook Pro 13" (2020) is uitgerust met een Apple Silicon (ARM) M1 SoC. Het draait op macOS 11 Big Sur en biedt een compatibiliteitsmodus die x86 (Intel) applicaties kan draaien. De nieuwe chip van Apple zal in de smaak vallen bij ontwikkelaars en creatieven die werken aan foto-, video- of muzieksoftware. Het belooft snellere prestaties dan concurrenten, optimale grafische en toepassingssnelheden voor het maken van code of 3D. Het ontwerp van de 13-inch MacBook Pro (2020) behoudt zijn TouchBar, touchpad en gewicht (-1,5 kg). De microfoons bevatten drie microfoons van studiokwaliteit om videogesprekken te verbeteren. De computer heeft een 13,3-inch Retina-beeldscherm (2560 x 1600 pixels, 227 dpi) met een helderheid van maximaal 500 nits. De Touch ID-sensor is nog steeds aanwezig op de Touch Bar. Een hyper-betrouwbare computer die iedereen zou moeten aanspreken.

Premium bescherming voor iedereen

Dealy biedt een ruime keuze aan cases en sleeves waarmee u uw MacBook Pro veilig kunt gebruiken en vervoeren. Wij kiezen alleen premium artikelen. U vindt hoesjes die exclusief voor de computer zijn ontworpen. Ze zijn gemaakt van plastic of siliconen. Zij bestaan uit twee delen: één voor de bovenzijde en één voor de onderzijde van de telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en zijn ontworpen om normaal te ventileren. Deze hoesjes passen perfect bij de lijnen van de MacBook en worden als een tweede huid. Ze zullen toegang tot de poorten laten dankzij de precisie van hun sneden. Ze zijn zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U kunt de telefoon met een gerust hart gebruiken en hij is beschermd tegen de elementen. U vermijdt weersinvloeden die de computer kunnen beschadigen en hem zijn waarde doen verliezen. Door hem te beschermen met een hoesje, kunt u hem makkelijker doorverkopen. Onze MacBook Pro 13" (2020) hoesjes en sleeves zijn stijlvol en zeer veilig. Hiermee kunt u de computer gemakkelijk en veilig vervoeren. In de hoesjes en tassen kunt u uw accessoires opbergen en uw persoonlijke bezittingen toevoegen. Door voor ons te kiezen, profiteert u van onze geweldige prijzen en promoties.

.

Koopbare screenprotectors en accessoires voor Mac

Ontdek ons aanbod aan screenprotectors en accessoires voor de MacBook Po 13 " (2020). U vindt er exclusieve screenprotectorsen gehard glas die gemakkelijk te installeren zijn. De films zullen niet bubbelen of sporen nalaten wanneer u ze verwijdert. Ze beschermen het scherm tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Het scherm blijft zo goed als nieuw en de helderheid zal altijd uitstekend zijn en geschikt voor uw zicht. U vindt er alle accessoires die u nodig hebt om uw telefoon optimaal te gebruiken.

.

Contacteer onze klant om u te helpen met uw zoektocht

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U kunt ons volgen, ons nieuws weten en als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.