2 Producten

Hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de X60 Pro Plus tegen onklopbare prijzen

Koop uw Vivo X60 Pro Plus hoesjes, covers, cases screenprotectors en accessoires met korting bij Dealy. U bespaart geld en geniet van hoogwaardige producten tegen lage prijzen. De Vivo X60 Pro+ is een high-end telefoon die wordt geleverd met een 6,56 inch scherm met een resolutie van 2376x1080 pixels. Het heeft een Qualcomm - Snapdragon 888-processor, 512 GB opslagcapaciteit en 12 GB RAM. Vivo richt zich op het professionele aspect van fotokwaliteit door samen te werken met Zeiss. De achterste cameramodule met vier sensoren heeft een standaardlens, een ultragroothoeklens, een portretlens en een periscooplens. Ons team biedt een volledig assortiment van voordelige, op maat gemaakte bescherming en accessoires voor de Vivo X60 Pro+. Profiteer van onze promoties om maximaal van uw smartphone te genieten.

.

Premium Vivo X60 Pro+ beschermingen en accessoires

Ons team biedt fantastische covers die uw telefoon perfect beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of zijn hybride (achterkant van gehard glas en siliconen randen/ achterkant van kunststof en siliconen randen/ dubbele laag siliconen en kunststof bescherming voor optimale schokbescherming). Zij zijn stijf, soepel of halfstijf (stijve rug en siliconen randen). Hoesjes van gehard glas geven de telefoon een uniek glanzend uiterlijk. De hoesjes hebben zeer precieze openingenvoor poorten en functies. U zult er vinden met een ring die dient als handsfree houder of een kaarthouder die zeer praktisch is in het dagelijks leven. Wij bieden hoesjes van zeer goede kwaliteit die gemaakt zijn rond een siliconen hoesje en het hoesje dient als een tweede beschermingslaag. De hoesjes fungeren als een portemonnee met binnenkaarthouders en de klepjes kunnen gemakkelijk worden gevouwen om als handsfree houder te dienen. Wie zijn smartphone in de hand wil houden, neemt een hoesje met een afneembaar riempje. Ontdek ook onze accessoires: kabels, opladers, externe batterijen, statieven, auto- en fietssteunen, speakers, koptelefoons en onze nieuwe producten. U kunt het scherm en de fotomodule van de Vivo X60 Pro Plus beschermen met een folie of een exclusief en zeer bestendig gehard glas. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!

U kunt contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen en leveringen te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon of per sms op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, ben je als eerste op de hoogte van onze promoties. Geniet van uw bezoek!