9 Producten

Super prijzen voor uw hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires Redmi 10X

Dealy selecteert high-end screenprotectors voor Xiaomi Redmi 10X en biedt ze met korting aan. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen om uw telefoon te beveiligen en uit te rusten zoals u dat wilt. Xiaomi biedt 5G met deze middenklasse telefoon met de Dimensity 820 SoC-chip van MediaTek. Het heeft een 6,57-inch Full HD+ AMOLED-scherm met HDR 10+ ondersteuning en een 4520mAh batterij. Hij heeft een snellaadvermogen van 33W. De Redmi 10X biedt 3 fotosensoren: een 48MP hoofdmodule met een 8MP groothoeklens, een 2MP macrosensor en een 16MP frontcamera. De telefoon is compatibel met 5G, 4G, 3G en 2G, Wi-Fi 5 en Bluetooth 5.1. Kortom: een geweldige telefoon om je eerste 5G-stappen te zetten! Dealy biedt ultra-resistente beschermingen die exclusief voor de telefoon zijn ontworpen. Bekijk onze aanbiedingen, kortingen en promoties!

.

Premium beschermingen met korting

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor uw Redmi 10X. Onze hoesjes zijn dun en licht. Zij laten directe en gemakkelijke toegang tot poorten en functies toe. Covers en hoesjes beveiligen de hele smartphone en zijn ontworpen als portefeuilles waarin u kaarten en geld kunt bewaren. Wij hebben een grote verscheidenheid aan etuis met verschillende en zeer resistente materialen (klassiek kunstleder, echt leer, nappastijl, stof...). Wij selecteren de beste screenprotectorsen geharde glazen op de markt. Ultrabestendig en eenvoudig te installeren, zorgen ze voor een perfecte beveiliging van uw scherm. Door uw telefoon te beschermen, kunt u er zeker van zijn dat hij niet te lijden heeft onder de schadelijke gevolgen van schokken, krassen, vlekken, vochtigheid en stof. Uw telefoon zal lang zo goed als nieuw blijven en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen indien u dat wenst. Kijk ook eens naar onze accessoires. Wij bieden regelmatig nieuwe aan. U zult onze selectie niet geloven en onze prijzen zijn zo laag dat u er meerdere kunt kopen voor de prijs van één elders.

.

Neem elke dag contact op met onze klantendienst

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u informatie over onze producten zoekt. Wij zullen ook in staat zijn om uw bestellingen te volgen. Wij beantwoorden de telefoon, per e-mail en sms.