158 Producten

Dealy : de beste bescherming en accessoires voor de Xiaomi 12T

Dealy biedt de beste hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires voor de Xiaomi 12T met korting. Onze beschermingen en accessoires zijn niet duur en ze zijn perfect aangepast aan de telefoon. Je haalt er alles uit wat erin zit en geniet van alle voordelen.

De Xiaomi 12T heeft een 6,67-inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, aangedreven door een Mediatek Dimensity 8100-Ultra SoC in combinatie met 8 GB RAM en tot 256 GB opslagruimte. De camera aan de achterkant heeft drie sensoren: een 108-megapixel groothoeklens, een 8-megapixel ultragroothoeklens en een 2-megapixel macrolens. Het toestel heeft een 5000 mAh HyperCharge-compatibele batterij (120 W) die de telefoon in recordtijd kan opladen.

Ons team selecteert hoesjes, cases, screenprotectors, camerabeveiligers en accessoires voor de Xiaomi 12T. Ontdek onze exclusieve assortimenten.

Op maat gemaakte, ultrabestendige rompen

Bij Dealy kun je dunne, lichtgewicht hoesjes kopen die je telefoon beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zijn ontworpen voor zijn grootte, laten directe toegang toe en blijven slank. Je vindt er sobere, elegante siliconen hoesjes. Flexibel of stijf, ze voegen een vleugje kleur toe en zijn antislip. Als je het ontwerp van je telefoon wilt behouden, kun je transparante hoesjes kopen met of zonder verstevigde hoeken. We verkopen ook fantasiehoesjes met leuke designs (dieren, planten, marmerstijl). Je vindt bij ons ook hoesjes van koolstofvezel en ultrabestendige hoesjes met twee beschermingslagen. Ze zijn zeer effectief bij een plotselinge botsing of val. Onze hoesjes met een steunring zijn erg praktisch voor handsfree gebruik en de hoesjes met een kaarthouder zorgen ervoor dat je niet meerdere accessoires hoeft mee te nemen.

Multifunctionele hoesjes en cases

De portemonneehoesjes die we aanbieden, beschermen je Xiaomi 12T volledig tegen de elementen. Ze zijn verkrijgbaar in kunstleer of echt leer. Ze onderscheiden zich door hun dunheid en lichtheid. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder riem. We bieden een reeks klassieke eenkleurige hoesjes met kaarthouders aan de binnenkant en een hoesje dat kan worden omgevormd tot een handsfree houder. Kies uit verschillende materialen, texturen en sluitingen. We nodigen je uit om ze te ontdekken.

Je kunt ook hoesjes met een motief kopen om je telefoon een persoonlijk tintje te geven. Je vindt hoesjes met klepjes versierd met katten, honden, wolven, panda's, de Eiffeltoren of luipaardprint.

De beste scherm- en camerabeschermers

De screenprotectors en cameralensbeschermers die wij verkopen voorkomen glasbreuk en krassen, die zeer schadelijk kunnen zijn. Je vindt hier een zeer beschermende folie en gehard glas voor het scherm en een beschermer van gehard glas voor de camera. Ze zijn dun en zeer bestendig en zijn essentieel voor het gebruik van de telefoon.

Accessoires van topkwaliteit

We verkopen accessoires die perfect passen bij de werking van de Xiaomi 12T. Je kunt opladers, geheugenkaarten, externe batterijen, kabels, speakers, hoofdtelefoons, oortelefoons, statieven, auto- en fietssteunen kopen. Ze helpen je de autonomie, geluidskwaliteit, opslag en het transport van je mobiele telefoon te optimaliseren.

Dealy maakt het leven gemakkelijker

Door te kiezen voor Dealy profiteer je van een duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Je kunt je bestellingen in alle veiligheid plaatsen en je bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen (rubriek "contact opnemen"). Je kunt ons ook bellen of een sms sturen. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk en houden je bestellingen in de gaten. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties. Veel plezier bij je bezoek.