123 Producten

Krijg geweldige aanbiedingen op Xiaomi Poco F3 beschermers en accessoires

Ontdek het Dealy-aanbod van Poco F3 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Bespaar geld en geniet van uw telefoon zonder u zorgen te maken over de veiligheid ervan. Met de Poco F3 biedt Xiaomi een lichte en slanke telefoon (7,8 mm dik en 196 gram zwaar) met een Qualcomm Snapdragon 870 SoC die 5G-compatibel is. Dit wordt gecombineerd met 6 GB RAM en tot 256 GB niet-uitbreidbare opslagruimte. Het biedt een Super AMOLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Hij heeft 3 fotosensoren achteraan: de hoofdlens met 48 megapixels, een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 5 megapixel macrolens. De 4520mAh batterij is geschikt voor snelladen (33W). Ons team biedt beschermingen die uw telefoon beveiligen en tegelijkertijd aanpassen en accessoires waarmee u hem in alle vrijheid kunt gebruiken.

.

Ontdek onze collecties van beschermingen en onze exclusieve Xiaomi accessoires

Dealy biedt covers vanaf €4,99 die exclusief zijn ontworpen voor de Poco F3. Ze zijn dun en licht, installeren in een handomdraai en worden als een tweede huid op de gsm. Ze beschermen de telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze hebben precieze openingenvoor poorten en knoppen. U vindt verschillende modellen, van de doorzichtige hoes tot de hoes met een handsfree ring, of chique hoesjes met patronen. Wij bieden verschillende collecties van covers. Deze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de smartphone vasthoudt. De smartphone zal volledig beschermd zijn tegen weersinvloeden. Onze buidels zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een vak voor contant geld. De hoes kan worden opgevouwen om als handsfree houder te worden gebruikt. Sommige hebben een verwijderbaar koord. U vindt er verschillende materialen (imitatieleer, echt leer, lycheeleer, stof, nappastijl...). Wij verkopen onze hoesjes vanaf slechts 6.99 € ! Ontdek onze business en fancy modellen. U zult zeker vinden wat u zoekt. Wij kiezen de beste screenprotectors die ultra resistent, dun en makkelijk te installeren zijn. Onze screenprotectorsen gehard glas laten het aanraakgebied van het scherm even gevoelig als altijd. Wij bieden ook een goede bescherming voor de achterste cameramodule. U vindt er ook een unieke keuze aan Xiaomi accessoires voor de Poco F3: externe batterijen, laders, kabels, speakers, koptelefoons, auto-/fietssteunen... We nodigen u ook uit om ons "Xiaomi connected accessoires" universum te komen ontdekken, waarmee u uw Xiaomi ervaring kunt verrijken met nieuwe innovatieve producten die worden aangeboden tegen de laagste prijzen op de markt.

Onze klantenservice staat elke dag tot uw beschikking / wij zijn op sociale netwerken

U kunt ons bereiken via e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen en u informeren over onze Poco F3 producten. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent als eerste op de hoogte van onze kortingen en promoties.