56 Producten

Bescherm en accessoriseer uw Xiaomi Pad 5 bij Dealy tegen de laagste prijzen

Dealy biedt een exclusieve selectie van beschermingen en accessoires tegen gereduceerde prijzen voor de Xiaomi Pad 5. U vindt er alle producten die u zoekt zonder aan uw budget te denken. De Xiaomi Pad 5 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 860 SoC in combinatie met maximaal 6 GB RAM en maximaal 256 GB opslagruimte. Het toestel heeft twee fotosensoren, een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en een 8-megapixel selfiecamera aan de voorzijde. De 8720 mAh batterij is geschikt voor snelladen (33 W). Het kan worden gebruikt met een stylus. Dealy beveiligt en accessoriseert uw tablet met artikelen van hoge kwaliteit, zodat u uw iPad met een gerust hart kunt gebruiken. Bekijk onze selectie van hoesjes, covers, cases, smart cases en screenprotectors die zeer weerbestendig zijn en het gebruik ervan zullen maximaliseren.

Premium beschermers en accessoires met korting

Bij My Shell bieden wij de beste tabletbeschermers voor de Xiaomi Pad 5 en bieden deze tegen bodemprijzen aan. Bekijk onze selectie van doorzichtige of monochrome siliconen covers die de achterkant en randen van de tablet perfect beschermen. Kinderen kunnen een van onze 'kindermodellen' gebruiken, die gemaakt zijn van EVA-schuim en milieuvriendelijk zijn. We hebben hoesjes met een riem en een schouderriem voor wie zijn tablet veilig wil dragen. Deze anti-slip, heavy-duty cases zullen de Xiaomi Pad 5 perfect beschermen. Wij verkopen hoesjes en etuis in portefeuille-stijl die gemaakt zijn rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Hun covers fungeren als een handsfree houder voor een comfortabel handsfree gebruik. Het gebruik van het landschap zal voor iedereen optimaal zijn. U vindt flip cases met een handmatige sluiting en flip covers met in de cover geïntegreerde sloten. U vindt monochrome lederen klepbehuizingen die elegant en sober zijn. Ze zijn monochroom of met opdruk, hebben praktische kaarthouders en de mogelijkheid om de tablet vanuit twee kijkhoeken te gebruiken. Ze hebben een automatische waak- en slaapfunctie voor zuinig gebruik van de tablet. In sommige kunt u een pennenhouder opbergen. Ontdek onze slimme hoesjes in klassiek kunstleer en silicone die een ander alternatief bieden wat het gebruik betreft. Monochroom of met patroon, ze zullen uw Pad 5 personaliseren terwijl u hem kunt gebruiken zoals u wilt dankzij de 3 vouwflappen. Onze screenprotectors zijn gemakkelijk te installeren op het glas van de tablet. Of u nu kiest voor folie of gehard glas, het glas zal perfect beschermd zijn. De beschermingen zijn explosiebestendig en voorkomen krassen en vlekken. Wij verkopen ook hoogwaardige en ergonomische accessoires. In onze Xiaomi Pad 5 accessoires sectie vindt u kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, laders, standaarden, statieven, speakers, hoofdtelefoons en universele stylussen. Door voor Dealy te kiezen, koopt u producten van hoge kwaliteit die tegen de eerlijkste prijzen worden aangeboden. Geniet van uw bezoek aan Dealy!

Contacteer onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze producten. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen waarop wij zeer snel zullen reageren. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.