23 Producten

Dealy biedt een exclusieve selectie van afgeprijsde beschermers en accessoires voor de Oppo Find N

Bij Dealy verkopen we budget hoesjes, covers, screen/camera protectors en accessoires voor de Oppo Find N. U zult de beste producten kopen om Oppo's eerste opvouwbare telefoon in de beste omstandigheden te gebruiken. De Oppo Find N is voorzien van een 7,1-inch AMOLED-gevouwen display met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, en een tweede 5,49-inch AMOLED-scherm dat zich vernieuwt met 60 Hz. Beide hebben een Qualcomm Snapdragon 888 SoC in combinatie met maximaal 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte. De camera aan de achterzijde bestaat uit 3 sensoren: een 50-megapixel groothoek, een 16-megapixel ultra-groothoek en een 13-megapixel telefoto. Voor selfies biedt de telefoon een 32 megapixel sensor als hij is ingeklapt en nog eens een 32 megapixel sensor als hij is uitgeklapt. De 4500 mAh batterij is geschikt voor snelladen (33 W), draadloos opladen met Qi (15 W) en omgekeerd opladen (10 W). U koopt bij Dealy exclusieve beschermingen en accessoires voor de werking van de telefoon. U zult er in de beste omstandigheden en in alle veiligheid van genieten. Ontdek onze unieke selectie die u zal toelaten om u uit te rusten aan de laagste prijzen op de markt.

De selectie van onze producten zal

Een selectie van exclusieve hoesjes en accessoires voor de Oppo Find N

Profiteer van onze geweldige aanbiedingen voor Oppo Find N hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires. Wij selecteren covers die de opvouwbare telefoon beschermen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen en maken het mogelijk de telefoon op een uitzonderlijke manier te openen, te sluiten en te gebruiken. Sommige van onze hoesjes zijn gemaakt van gemengde materialen om bescherming te bieden voor de delen van de telefoon die u wilt beveiligen. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw Oppo perfect beschermd zal zijn. Onze hoesjes zullen de lijnen van de telefoon perfect volgen en worden als een tweede huid op de telefoon. U kunt de telefoon ook naar believen in- en uitvouwen en u hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot poorten, knoppen en functies. Wij bieden ook hoesjes die gebouwd zijn rond een ultrasterk siliconen hoesje. Dit hoesje wordt gebruikt om de telefoon vast te houden en dient tevens als eerste beschermingslijn. De klep dient om de hele gsm te beveiligen en biedt tegelijk een portefeuille en handsfree-ondersteuning. Onze hoesjes hebben kaarthouders binnenin en een vak voor contant geld of documenten zoals tickets, memo's, biljetten. U kunt de hoes omvouwen om hem als handsfree houder te gebruiken. U zult dan optimaal gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld het bekijken van uw video's. Bij Dealy bieden we ook beschermende films en gehard glas voor het scherm en de camera van de Oppo Find N. Onze screenprotectorszijn ultra-transparant en zeer goed bestand tegen weersinvloeden (schokken, haperingen, krassen, vlekken en stof). U zult het scherm gebruiken en foto's maken in de beste omstandigheden. Deze beschermers zijn zeer gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Wij selecteren ook hoogwaardige accessoires die profiteren van de laatste technologische innovaties. U vindt er geheugenkaarten, kabels, opladers, externe batterijen, statieven, speakers, hoofdtelefoons en oortjes, en tal van andere nuttige accessoires om uw telefoon aan de praat te houden. Ook zij worden verkocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Geniet van uw bezoek aan ons.

Contacteer onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Onze klantendienst staat tot uw beschikking om uw bestellingen en leveringen op te volgen. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.