1 Product

Dealy: de beste deals voor Vivo Y52 5G beschermers en accessoires

Dealy biedt een exclusieve selectie van scherp geprijsde hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Vivo Y52 5G. U bespaart geld op al onze producten en u kunt uw mobiele telefoon met een gerust hart gebruiken. De Vivo Y52 5G is een middenklasse telefoon met een 6,58" Full HD+ IPS LCD scherm. Het toestel beschikt over een MediaTekDimensity 700-processor in combinatie met 4 GB RAM en 128 GB interne opslagruimte, met de mogelijkheid tot uitbreiding via micro SD. De camera aan de achterzijde heeft twee sensoren, waarvan er één 48 megapixels is. Het wordt geleverd met een 5000 mAh batterij die een goede levensduur van de batterij garandeert. Bij Dealy, verkopen we ultra-resistente beschermingen en accessoires die u zullen toelaten om de mobiele telefoon te gebruiken in de beste omstandigheden.

Beschermingen en accessoires tegen lage prijzen

Je vindt al hoesjes vanaf €4,99, die van stevig materiaal zijn gemaakt en perfect om de telefoon passen. Zij zullen bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken, slijtage en stof. Zij geven rechtstreeks toegang tot de poorten en functies. U vindt transparante hoesjes , carbon fiber hoesjes en de "Ultra Resistant" en "Survivor" hoesjes die twee lagen bescherming hebben. Wij verkopen ook kunstlederen hoesjes, hoesjes met steunringen en hoesjes met motieven. De omslagen beginnen bij €6,99. Ze zullen de Vivo Y52 volledig beveiligen en bieden tegelijkertijd praktische opties zoals interne kaarthouders, een verwijderbaar koord en een cover die als handsfree houder kan worden gebruikt. U vindt er zowel kunstlederen als echt lederen modellen die aan uw behoeften beantwoorden. Sommige zijn monochroom, andere hebben gedrukte motieven. Wij hebben zakenkoffers in splitnappaleer, klassieke stijl, lychee-effect, retrolook... Onze hoesjes met klep hebben verschillende sluitingen (riem, drukknoop, magnetische sluiting). U vindt bijvoorbeeld flip covers met de sluitingen geïntegreerd in de cover. Wij adviseren u om een folie of gehard glas op het scherm van uw smartphone te plaatsen om de bescherming van uw mobiele telefoon te optimaliseren. Op het glas van de achterste camera zit ook een beschermlens van gehard glas. Het zal zeer effectief zijn tegen schokken en krassen. Wij verkopen ook accessoires die het gebruik van uw Y52 zullen optimaliseren. U kunt kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, speakers, koptelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen en statieven kopen. Al onze producten worden tegen discountprijzen aangeboden. Doe er je voordeel mee!

Dealy is ook haar klantenservice, blog en sociale netwerken

U kunt onze klantenservice telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Onze email staat in de "contact" sectie. We zijn ook onze blog aan het ontwikkelen om u veel zeer interessante info te geven. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.