210 Producten

Exclusieve en goedkope screenprotectors en accessoires voor de Redmi Note 10 5G

Bespaar geld en geniet van Dealy kortingen op Xiaomi Redmi Note 10 5G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Wij bieden u eersteklas screenprotectors en accessoires tegen de laagste prijzen op de markt. De Xiaomi Redmi Note 10 5G is een 5G-compatibele 4G-telefoon dankzij zijn MediaTek Dimensity 700 SoC. Hij beschikt ook over een 6,5 inch 90Hz-compatibel scherm, een 48 megapixel-camerasensor met een groothoeklens, een 2 megapixel macrosensor en een 2 megapixel dieptesensor. Een telefoon die veel waar voor zijn geld biedt en hoogwaardige bescherming en accessoires nodig heeft.

.

Profiteer van de kortingen om jezelf uit te rusten zoals je wilt

Bij Dealy vindt u zeer weerbestendige hoesjes die perfect passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. Ze zijn dun en licht en beschermen de rug en de randen tegen krassen, vlekken en stof bij stoten. U hebt directe toegang tot de poorten en sommige van onze cases hebben een dunne siliconenfilm rond de knoppen. Wij verkopen flexibele, stijve en halfstijve hoesjes van siliconen, kunststof of gemengde materialen. U vindt ook hoesjes van echt leer of van kunstleer. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient om de telefoon vast te houden en de achterkant en de randen van de telefoon te beschermen. De volledige Redmi Note 10 5G wordt beschermd tegen de elementen en u hebt gemakkelijk toegang tot poorten en functies. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders en een tote pocket. De hoes kan worden ingeklapt tot een handsfree houder voor dagelijks gebruik. Wij verkopen zakjes met een praktische riem om de telefoon in de hand te dragen. Voor het scherm en de fotomodule aan de achterzijde bieden wij ultradunne, stoot- en krasbestendige films en gehard glas. U kunt met toepassingen werken en foto's nemen zonder te denken dat de kwetsbare onderdelen van uw smartphone veilig zijn. Ontdek onze premium accessoires: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, laders, auto- en fietssteunen, docking stations, hoofdtelefoons en speakers... Ze zijn zeer efficiënt en zullen de kwaliteiten van uw kostbare Xiaomi optimaliseren. Wij nodigen u uit om uw aankopen te verrijken door onze sectie gewijd aan Xiaomi connected accessoires te raadplegen. U vindt er tal van producten die uw leven zullen veranderen.

.

Eén nummer voor uw gesprekken en sms: 06 44 64 68 65

U kunt ons per e-mail, telefoon en sms bereiken om uw bestellingen te volgen en voor hulp met onze producten. We zitten ook op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.