69 Producten

Dealy: de beste deals voor Honor 50 beschermers en accessoires

Dealy biedt een exclusieve selectie van afgeprijsde Honor 50 hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires. Bespaar geld en profiteer van kortingen op beschermers en producten. De Honor 50 meet 160 x 73,8 x 7,7 mm en weegt 175 g. Het heeft een 6,57" inch OLED scherm. De schermresolutie is 1080 x 2340 en 392 ppi. Wij verkopen heavy-duty beschermers en eersteklas accessoires waarmee u de telefoon volledig en veilig kunt gebruiken.

.

Grote deals op exclusieve premium producten

U vindt cases, vanaf slechts € 4,99, die aan uw eisen en verwachtingen voldoen. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en sluiten perfect aan op de contouren van de smartphone. Zo is hij bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten en functies. Ontdek onze transparante hoesjes, die van koolstofvezel, de Ultra Resistant, de Survivor, de kunstlederen hoesjes, die met steunringen of met motieven. De covers worden verkocht vanaf 6,99 €. Ze beschermen de telefoon volledig en bieden tegelijk praktische functies zoals interne kaarthouders, een verwijderbaar koord en een hoes die als handsfree houder kan worden gebruikt. U vindt verschillende modellen in kunstleer en echt leer die aan uw eisen en wensen zullen voldoen. Sommige zijn monochroom en andere hebben motieven. Wij hebben business covers van verschillende materialen: splitnappaleer, klassieke stijl, lychee-effect, vintage-look... U vindt er verschillende sluitingen en flip-style covers met de sluitingen geïntegreerd in de cover. Wij raden u aan om een folie of gehard glas over het scherm van uw smartphone te plaatsen om de bescherming van uw Honor te maximaliseren. U zult ook een lens van gehard glas zien voor de cameramodule aan de achterzijde. Wij bieden ook accessoires aan die het gebruik van uw smartphone zullen optimaliseren. U kunt kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, speakers, koptelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen en statieven kopen tegen onklopbare prijzen. Al onze producten worden verkocht tegen ongelooflijk goede prijzen. We wensen u veel plezier bij uw bezoek aan ons!

Dealy: de klantendienst, blog en sociale netwerken

U kunt onze klantenservice telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Onze email staat in de "contact" sectie. Wij ontwikkelen ook onze blog om u praktisch advies te geven over onze producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.

.