85 Producten

Verlaagde hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Poco M3

Bespaar geld en profiteer van de lage prijzen van Dealy voor Poco M3 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. De hoesjes beginnen vanaf £4.99 en de hoesjes vanaf £6.99. De Xiaomi Poco M3 is een grote (77,3 x 162,3 x 9,6 mm) telefoon met een 6,53-inch Full HD+ LCD-scherm, Qualcomm Snapdragon 662 SoC, 6000 mAh batterij. Hij heeft een drievoudige fotosensor achteraan. Dealy zorgt voor de bescherming en de versiering ervan met korting en biedt u een grote collectie artikelen aan.

Poco M3 beschermingen en accessoires met korting

Ons team biedt dunne, lichte en ultra-resistente hoesjes om uw Poco M3 te beschermen in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. U vindt transparante, monochroom gekleurde siliconen en plastic hoesjes. We hebben ook kunstlederen hoesjes en hoesjes van koolstofvezel die er geweldig uitzien en slechts € 5,99 kosten. De luxe hoesjes zullen diegenen plezieren die een originele bescherming willen. Onze Ultra Resistant en Survivor hoesjes zijn ideaal tegen de elementen en zijn zeer veilig met hun dubbele laag van bescherming. Wij bieden ook een ruime keuze aan covers en hoesjes die de hele telefoon beveiligen en tegelijkertijd dienst doen als portefeuille en handsfree houder. Je vindt ze in kunstleer of echt leer. We hebben er die monochroom zijn en sommige met patronen. U vindt zakelijke hoesjes met veel kaarthouders aan de binnenkant en stijlvolle hoesjes zoals ons hoesje in luipaardhuidstijl, dat een grote hit is op alle telefoons. Onze klepzakken zijn zeer praktisch omdat ze als handsfree houder kunnen worden gebruikt. Er zijn hoesjes met een verwijderbaar koord. De screenprotectors, films en geharde glazen zijn exclusief en zeer goed bestand tegen slecht weer. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze zijn zeer dun en het aanraakvlak blijft gevoelig. U vindt er ook een film van gehard glas om de cameramodule aan de achterzijde te beveiligen. Onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, auto/fietssteunen...) zullen het gebruik van uw smartphone optimaliseren. Ze worden verkocht tegen onklopbare prijzen. U zult ten volle genieten van de technische bekwaamheid van uw Poco M3.

.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Onze ploeg volgt uw bestellingen 7 dagen per week op via telefoon en sms op 06 44 64 68 65. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.