90 Producten

Afgeprijsde Oppo A54 5G covers, slipcovers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Dealy biedt screenprotectors en accessoires voor de Oppo A54 5G met korting aan. Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf £4.99 en onze hoesjes vanaf slechts £6.99. De Oppo A54 5G is een instapmodel 5G-compatibele telefoon met een scherm van 6,5 inch. Het biedt een Qualcomm Snapdragon 480 SoC in combinatie met 4 GB RAM en 64 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het camerapakket aan de achterzijde heeft 4 fotosensoren: een 48-megapixel hoofdsensor, een 8-megapixel ultragroothoeklens, een macrolens en een 2-megapixel monochroomlens elk. Het biedt een 5000mAh batterij met snellaadmogelijkheid (18W). De hoesjes en accessoires zijn perfect compatibel met de telefoon. Ze worden allemaal verkocht tegen bodemprijzen.

Beschermers en accessoires met korting

Ons team biedt hoogwaardige producten die perfect geschikt zijn voor de werking van uw Poco A54 5G. Wij verkopen dunne en lichte hoesjes die perfect passen bij de lijnen van de telefoon. Ze onderscheiden zich door hun weerstand tegen de weersomstandigheden. De achterkant en de randen van de smartphone zijn beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U vindt transparante covers, flexibele koolstofvezel covers, siliconen of kunststof beschermingen, ultra-resistente covers... We hebben er een aantal gemaakt van gehard glas en siliconen. We hebben ook hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen de elementen. Zij zijn ontworpen rond een schelp met daaroverheen een flap van kunstleer of echt leer. Deze hoesjes kunnen worden gebruikt als portemonnee en als handsfree houder dankzij hun klepje dat kan worden omgevormd tot een handsfree houder. Sommige hebben een verwijderbaar koord. Er zijn hoesjes in één kleur verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren. Flip covers (met een in de hoes geïntegreerde sluiting) en view covers (met een kijkvenster) zijn ideaal wat ergonomie en nut betreft. Wij selecteren zeer dunne en sterke geharde films en glazen voor het scherm en de achterste cameramodule van de Oppo A54 5G. Zij voorkomen glasbreuk en krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. We voegen nieuwe producten toe aan onze sectie accessoires waarmee u de telefoon zo goed en veilig mogelijk kunt gebruiken. U vindt er kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, statieven, hoofdtelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen, docking stations... Door te kiezen voor Dealy, bent u er zeker van de beste producten te vinden tegen de meest voordelige prijzen op de markt.

Neem dagelijks contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Ons berichtensysteem staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.