13 Producten

Dealy: afgeprijsde Vivo Y21s hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Bij Dealy vindt u Vivo Y21s hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors/camerabeschermers en accessoires tegen de laagste prijzen. Hoesjes beginnen bij € 4,99, covers bij € 6,99 en screenprotectors bij € 3,99. De Vivo Y21s is een mid-range smartphone die wordt aangedreven door een Mediatek Helio G80 SoC in combinatie met 4 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het biedt 3 fotosensoren aan de achterkant: een 50MP groothoek, een macro lens en een 2 Mix diepte sensor elk. De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (18 W). Dealy zal het beveiligen en het accessoreren tegen een gereduceerde prijs.

.

Beschermers en accessoires voor de Y21s van Vivo met korting

Ons team biedt dunne, lichte en ultra-sterke hoesjes om uw Vivo Y21s te beveiligen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U vindt transparante hoesjes, monochrome siliconen en plastic hoesjes, kunstlederen of stijlvolle koolstofvezel hoesjes. De luxe hoesjes zullen in de smaak vallen bij degenen die een originele bescherming willen. U vindt onze "Ultra Resistant" en "Survivor" hoesjes die zeer veilig zijn met hun dubbele laag van bescherming in siliconen (binnen) en plastic (buiten). Wij bieden ook een ruime keuze aan hoesjes en klephoesjes die de telefoon beschermen en tegelijkertijd dienst doen als portefeuille en handsfree houder. U vindt kunstlederen of echt lederen hoesjes die de hele telefoon bedekken voor een fijne, zeer effectieve bescherming tegen stoten, krassen, vlekken, vocht en stof. Sommige hoesjes zijn monochroom, andere hebben een patroon. U vindt business stijl hoesjes met interieur kaarthouders. Al onze etuis zijn zeer praktisch, want ze kunnen worden gebruikt als handsfree houder en sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord. De screenprotectors, films en gehard glas zijn exclusief voor de Vivo Y21s lijn en zijn zeer bestendig tegen de elementen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze zijn dun en het aanraakvlak blijft gevoelig. U vindt er ook een gehard glas film die de achterste camera beveiligt voor slechts € 5,99. Onze accessoires (geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, auto/fietssteunen...) zullen het gebruik van de mobiele telefoon optimaliseren. Ze worden verkocht tegen onklopbare prijzen, zodat u optimaal kunt genieten van uw Vivo Y21s.

Wij zijn er om u te helpen.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Onze ploeg volgt uw bestellingen 7 dagen per week op via telefoon en sms op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok, om te weten onze nieuws en promoties.