117 Producten

Bespaar op hoesjes , covers, etuis, smart cases en screenprotectors iPad 10.2'' (2020)

Dealy biedt de beste deal voor top van de lijn beschermers en accessoires tegen gereduceerde prijzen voor uw iPad 10.2'' (2020). Deze iPad van de 8e generatie is qua configuratie geschikt voor een standaard toetsenbord en is compatibel met de Apple Pencil. Hij kan dus worden beschouwd als een krachtige en praktische reservecomputer. Hij heeft een Retina-display van 10,2 inch en de SoC is geüpgraded van de A10 Fusion naar de A12 Bionic voor een opmerkelijke prestatieverbetering. Hij heeft 10 uur autonomie. Een klassieker opnieuw bekeken en verbeterd! Dealy biedt u de mogelijkheid deze te beschermen en aan te passen aan uw behoeften en levensstijl. Of het nu voor persoonlijk, professioneel, familie- of kindergebruik is, wij hebben de beste artikelen, die allemaal worden aangeboden tegen onverslaanbare prijzen. U zult uw iPad 8 met een gerust hart gebruiken.

.

Bescherming en accessoires met korting

Ontdek onze collectie stevige hoesjes en cases die speciaal voor uw iPad 10,2'' (2020) zijn ontworpen. Ze zijn ontworpen rond een zeer weerbestendig siliconen hoesje. De flap omsluit en versterkt de bescherming om de hele tablet vast te zetten. In opgevouwen toestand dient de hoes als handsfree houder. Binnenin vindt u houders voor pasjes en documenten. Onze hoesjes zijn zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de tablet. Wij hebben slimme hoesjes geselecteerd (hoesjes met drie kleppen) die zeer bestendig en praktisch zijn. Ze zijn ook zeer beschermend en praktisch. Ze zijn uitgerust met een auto-wake en sleep functie voor zuinig gebruik van de tablet en dienen als handsfree houder. We hebben EVA schuim cases voor kinderen en veel heavy-duty cases die worden geleverd met een riem en een rugband om de iPad 8e generatie in uw hand te houden. Wij bieden ook veel accessoires aan: externe batterijen, opladers, kabels, standaarden, speakers, hoofdtelefoons, docking stations. Zij zijn alle zeer efficiënt en worden aangeboden tegen zeer interessante prijzen. Geniet van uw bezoek aan Dealy!

Ma coque is ook haar klantenservice en sociale netwerken

U kunt ons bereiken op het nummer 09 75 18 78 18. Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. Wij zijn ook per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wil je ons nieuws weten? We zijn op Facebook, Instagram en Tik Tok!