7 Producten

Dealy beschermt en accessoireert uw Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) tegen lage prijzen

Dealy biedt geweldige budget prijzen op Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) hoesjes, covers, cases, smart cases, screenprotectors en accessoires. Profiteer van onze kortingsprijzen om uzelf uit te rusten zoals u wilt. De Huawei MatePad 12.6 (2021) is een tablet met een OLED scherm. Het is uitgerust met een Kirin 9000E SoC. Hij heeft 8 GB RAM en 256 GB opslag, uitbreidbaar tot 256 GB via nanoSD. De 10050 mAh batterij is geschikt voor snelladen (40 W). Hij biedt een drievoudige cameramodule: een 13-megapixel hoofdsensor, een 8-megapixel ultragroothoeksensor en een ToF-sensor. Het is ook compatibel met het Huawei M-Pencil en het Huawei Smart Magnetic Keyboard. Bij Dealy bieden wij de beste artikelen zodat u uw MatePad veilig en volledig kunt gebruiken. U zult lang en met volle teugen van de tablet genieten.

.

Lage kosten beschermers en accessoires voor de Huawei MatePad Pro 12.6 (2021)

Ontdek onze aanbiedingen en trakteer uzelf op de beste prijzen op de markt. U vindt bij ons cases, hoesjes, hoesjes, smart cases, screenprotectors en accessoires die u een maximale ervaring zullen bezorgen. Wij verkopen hoesjes die de MatePad Pro (2021) perfect zullen beschermen tegen onklopbare prijzen. Er zijn verschillende hoesjes die het toestel volledig vrijwaren van krassen, slijtplekken en stof. U hebt nog steeds direct en eenvoudig toegang tot de poorten en functies van de tablet en u kunt de tablet bijvoorbeeld opladen zonder de hoes te hoeven verwijderen. Onze hoesjes zijn uitgerust met interne kaarthouders. Ze maken verschillende hoeken van hands-free gebruik mogelijk. U vindt ook tri-fold smart cases die zeer dun en weerbestendig zijn. Ze zijn uitgerust met de automatische waak- en slaapfunctie voor zuinig gebruik van de MatePad. Het gebruik ervan in landschapsmodus zal aangenaam zijn en u kunt ervan genieten zonder u zorgen te maken over de veiligheid. Sommige hoesjes en smart cases zullen u toelaten om de Huawei M-Pensil erin te steken. Wij adviseren u om een folie of gehard glas te plaatsen om het scherm van de tablet te beschermen. Onze screenprotectorsen gehard glas beschermen het hele scherm tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Het zal ook veilig zijn in geval van een val bij handsfree gebruik of bij gebruik van de tablet met de klep open. Wij bieden ook accessoires van hoge kwaliteit. U vindt er geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, autohouders, docking stations, hoofdtelefoons, speakers en hoofdtelefoons. We vullen deze sectie aan met nieuwe producten om u te helpen het meeste uit uw Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) te halen.

.

Wij zijn op uw favoriete sociale netwerken

U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). Wij zullen uw bestellingen kunnen volgen en u helpen met uw zoektocht. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze nieuwtjes en promoties.