95 Producten

Dealy: de beste selectie van beschermingen en accessoires voor de Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Dealy verkoopt een exclusieve selectie van goedkope covers, hoesjes, scherm/camera protectors en accessoires voor de Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. Profiteer van onze lage prijzen om uw telefoon te beveiligen en aan te kleden zoals u dat wilt. De Samsung Galaxy Z Flip 3 5G is een opvouwbare smartphone die beschikt over een 6,7-inch AMOLED 120Hz-scherm en een tweede 1,9-inch scherm. Het biedt ook een dubbele 12-megapixel ultra-groothoek fotosensor en een 10-megapixel front-facing sensor. Het biedt een Snapdragon 888 SoC ondersteund door 8GB RAM, 128 of 256GB opslag en een 3300mAh batterij. Als u door onze productrubrieken voor telefoons bladert, vindt u alle bescherming en accessoires die u nodig hebt. Ze zullen u in staat stellen uw Z Flip 3 optimaal en veilig te gebruiken. Welkom op onze site!

Exclusieve beschermingen en accessoires voor de Galaxy Z Flip 3 5g

Bij Dealy vindt u de hoesjes en cases die speciaal zijn afgestemd op de lijnen en contouren van de Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. Onze beschermingen zijn exclusief ontworpen voor de opvouwbare telefoon. De hoesjes zullen gemakkelijk passen en er als een tweede huid over worden. Ze zijn dun, licht en zeer bestendig, en beschermen de mobiele telefoon perfect tegen schokken, krassen en stof. U kunt de smartphone zonder problemen in- en uitvouwen en u behoudt een directe en eenvoudige toegang tot poorten, knoppen en functies. Ze bieden zeer nauwkeurige openingenvoor poorten en knoppen. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of verschillende materialen (plastic achterkant en siliconen randen/glas achterkant en siliconen randen onder andere). Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat de telefoon wegglijdt als u hem op een glad oppervlak legt. De greep zal ook optimaal zijn en u zult hem gemakkelijk en comfortabel kunnen vasthouden. Wij bieden ook zeer goede scherm- en camerabeschermers aan. Ze zijn zeer doeltreffend tegen weersinvloeden, gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De aanraakzone van het scherm zal zijn gevoeligheid behouden en de interactiviteit zal optimaal zijn. U zult ook uw foto's kunnen nemen zonder dat de kwaliteit ervan wordt aangetast. Deze screenprotectorsen geharde glazen zijn zo ontworpen dat u de opvouwbare smartphone naar believen kunt gebruiken. Ontdek ons gedeelte gewijd aan Samsung Galaxy Z Flip 3 accessoires. Wij verkopen externe batterijen, opladers, kabels, speakers en hoofdtelefoons tegen onklopbare prijzen... Ze zijn allemaal gemaakt door de beste fabrikanten en ze zullen u in staat stellen om uw telefoon op de best mogelijke manier te gebruiken.

.

Premium hoesjes tegen onklopbare prijzen

Bij Dealy vindt u premium rompen en kisten van de hoogste kwaliteit. Wij selecteren verschillende producten voor u om uw vouwtelefoon te personaliseren. Wij verkopen transparante, zeer beschermende hoesjes van silicone of plastic met imitatieleer. Ze bieden een goede grip en veiligheid. Er zijn er die met echt leer bekleed zijn. Wij nodigen u uit om de verschillende kleurvariaties te bekijken. Er zijn met stof bedekte siliconen hoesjes, hoesjes met mooie patronen of glitters, hoesjes van koolstofvezel die perfect zijn voor iedereen. Wij bieden ook een brede waaier van beschermingen aan voor professionals en voor wie op zoek is naar kracht en ergonomie. Of het nu voor uzelf is, voor uw kinderen of als cadeau, u zult zeker de bescherming vinden die u tevreden zal stellen.

Dealy: klantendienst beschikbaar om u te helpen

Neem elke dag contact op met onze klantenservice. Wij zullen u kunnen informeren over onze producten en uw bestellingen kunnen opvolgen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Je vindt veel leuke artikelen op onze blog die we regelmatig updaten.

.