171 Producten

Dealy: een exclusieve selectie van goedkope beschermingen en accessoires voor de Google Pixel 6

Bij Dealy vindt u afgeprijsde hoesjes, slipcovers, cases, scherm- en camerabeschermers en accessoires voor de Google Pixel 6. Wij bieden de beste producten tegen onklopbare prijzen. Bekijk onze collecties! De Google Pixel 6 is een 207 gram wegende smartphone met een 6,4 inch FHD+ (1080 x 2400 pixels) beeldscherm met een beeldverhouding van 20:9 en een verversingssnelheid van 90 Hz. Het heeft een Google Tensor SoC en een veelzijdige dubbele camerasensor met een ultrabrede hoek. Het biedt de "magische gum" om ongewenste elementen uit foto's te verwijderen. Bij Dealy vindt u alle bescherming en accessoires die u nodig hebt om het beste uit uw Google te halen.

.

Geniet van je Google Pixel 6 producten tegen lage prijzen

Bij My Shell vindt u beschermingen en accessoires van uitstekende kwaliteit, zodat u ten volle van uw smartphone en zijn technische bekwaamheid kunt genieten. Wij verkopen covers vanaf £4.99 die exclusief voor de telefoon zijn ontworpen. Ze passen perfect bij de contouren en de lijnen van de telefoon en bieden directe toegang tot de poorten en functies. De covers zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas. Sommige zijn gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van de elementen die moeten worden vastgezet. Zij zijn flexibel, stijf of halfstijf. U ziet eenvoudige hoesjes, multifunctionele hoesjes (hoesjes met steunring, hoesjes met kaarthouder, hoesjes met koord) en hoesjes met een patroon. Flap covers zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en de cover die dient als handsfree houder. Sommige worden geleverd met een handige afneembare riem om de Google in de hand te dragen. U vindt etuis in kunstleder, echt leer en verschillende soorten leer (lychee, nappa, structuur...). Wij bieden stijlvolle covers en covers met patronen voor wie zijn telefoon een persoonlijk tintje wil geven. Onze screenprotectors, films en geharde glazen zijn ultradun en zeer goed bestand tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken en stof). Zij voorkomen dat het glas breekt in geval van een schok en maken een optimale interactiviteit met de toepassingen mogelijk. U zult ook een beschermende lens vinden om op het cameraglas te plaatsen. Het zal de sensoren beveiligen tegen slecht weer. Wij bieden ook een selectie accessoires aan tegen de meest voordelige prijzen op de markt. U vindt er kabels, opladers, geheugenkaarten, hoofdtelefoons, speakers, oortelefoons, auto- en fietssteunen, statieven, selfiestandaarden en tal van nieuwe artikelen. Door voor Dealy te kiezen, bent u er ook zeker van dat u van de beste prijzen en de beste klantenservice geniet. Welkom op onze website!

Dealy: onberispelijke klantenservice en sociale netwerken

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantendienst per telefoon en per sms op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook per e-mail bereiken. Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u helpen met de producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.