71 Producten

Bescherm en voorzie uw iPad Air 10.5'' (2019) van accessoires tegen de beste prijzen

Dealy biedt een onovertroffen selectie van scherp geprijsde beschermers en accessoires voor uw iPad Air 10.5'' (2019). Profiteer van onze aanbiedingen om uw tablet op een persoonlijke manier veilig te stellen. De iPad heeft een 10,5-inch Retina-display met een resolutie van 2.224 x 1.668 bij 264 pixels per inch (dpi). Het heeft een ingebouwde 30,2 Wh lithium-polymeer oplaadbare batterij en connectiviteit met de eerste generatie Apple Pencil. Dealy beveiligt en versiert het met sterke producten die exclusief zijn. Ontdek onze selectie van hoesjes, covers, smart cases en screenprotectors die zeer effectief zijn tegen slecht weer en het gebruik ervan optimaliseren. Er is voor elk wat wils, volwassenen en kinderen.

.

Uw iPad is volkomen veilig

Bij Dealy, bieden wij de beste tablet beschermers voor uw iPad Air 10.5'' (201). Ontdek onze selectie van ultradunne transparante siliconen hoesjes. Ze zullen de achterkant en de randen van de tablet perfect vastzetten. Wij hebben ook een selectie hoesjes voor kinderen (kindermodellen) die gemaakt zijn van EVA-schuim en milieuvriendelijk zijn. Voor wie veel met zijn tablet onderweg is, hebben we hoesjes met een riem en een schouderriem. Deze heavy-duty modellen zullen de iPad perfect vastzetten. Ze zijn anti-slip en perfect voor gebruik door alle leden van het gezin. Wij hebben hoesjes in portemonnee-stijl die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De covers fungeren als een handsfree houder voor comfortabel gebruik in liggende positie. Er zijn er met handbediende sluitingen en er zijn er met flip-covers, waarbij de sluitingen in de hoes zijn geïntegreerd. We hebben monochrome lederen modellen die zeer stijlvol zijn. We hebben ook een aantal zakken met ontwerpen die de tablet een persoonlijk tintje geven. Er zijn dieren, landschappen, glitters, planten, vruchten... De Don't Touch My Pad cover is een klassieker! Wij bieden zeer dunne en zeer lichte 3-delige smart cases. Ze zijn niet alleen zeer veilig, maar stellen u ook in staat om op een aangename manier van de iPad in liggende modus te genieten. Ze hebben een automatische waak- en slaapfunctie voor zuinig gebruik van de tablet. U vindt er ook die u toelaten om de Apple Pencil op te slaan. Ontdek onze slimme hoesjes in klassiek kunstleer, met monochrome kleuren of patronen die uw iPad Air een persoonlijk tintje geven. Onze screenprotectors passen gemakkelijk over het glas van de tablet. Of u nu kiest voor folie of gehard glas, het glas zal volkomen veilig zijn. Ze zijn explosieveilig en voorkomen krassen en vlekken. Wij bieden ook een breed scala van hoogwaardige en design accessoires: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, laders, statieven, statieven, speakers, hoofdtelefoons en universele styli. Door te kiezen voor Dealy, kunt u er zeker van zijn dat u producten van hoge kwaliteit vindt, die worden aangeboden tegen de juiste prijs. Geniet van uw bezoek aan onze winkel!

Tot ziens!

Neem elke dag contact op met onze klantendienst

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij zijn telefonisch (09 75 18 78 18), per e-mail en sms (06 44 64 68 65) bereikbaar en u kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.