155 Producten

Bespaar op Poco X3 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Dealy heeft de beste aanbieding voor de Xiaomi Poco F3 hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessories met korting. Bespaar geld en haal het maximale uit uw telefoon. Xiaomi biedt een middenklasse telefoon die veel waar voor zijn geld biedt. De X3 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 732G SoC met 6GB RAM, een 6,67-inch full HD+ LCD-scherm (120Hz refresh rate), een 5160mAh batterij en een quad ultra-groothoek fotosensor. Wij selecteren beschermers en accessoires die uw telefoon beveiligen en tegelijkertijd een persoonlijk tintje geven.

.

Premium producten voor iedereen

Wanneer u voor Dealy kiest, vindt u alle artikelen die u nodig hebt terwijl u geniet van vele kortingen en echt geweldige prijzen. Bekijk onze collectie dunne en lichte hoesjes die perfect passen bij de contouren van de Xiaomi Poco X3. Wij hebben er die gemaakt zijn van transparante siliconen, andere van gehard glas (met siliconen randen). U vindt onze klassiekers: soepele koolstofvezel, kunstleer, met kaarthouder of steunring en die met steunring. Onze portemonnee-achtige hoesjes en zakjes zijn zeer beschermend. Wij gebruiken verschillende materialen: imitatieleer, echt leer, lycheeleer effect, nappastijl, retro en vintage design...). De screenprotectors zijn ultra resistent, dun, eenvoudig te installeren en laten het aanraakgebied even gevoelig als altijd. Onze accessoires zijn van zeer hoge kwaliteit. U vindt een opmerkelijke keuze van externe batterijen, laders, kabels, speakers, hoofdtelefoons, auto / fiets mounts ...

Onze klantenservice staat elke dag tot uw beschikking en wij zijn te vinden op sociale netwerken

U kunt ons bereiken op 09 75 18 78 18 per e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen en u informeren over onze producten. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Volg ons!