62 Producten

Dealy biedt een unieke selectie van scherp geprijsde screenprotectors en accessoires voor de Moto G10

Dealy verkoopt scherp geprijsde hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires voor de Moto G10. Profiteer van kortingen en promoties op alle Motorola-producten. Deze instapmodel telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 460 SoC in combinatie met 4 GB RAM en tot 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het scherm is 6,5 inch met een resolutie van 1600 x 720 pixels. Achterop zitten 4 fotosensoren: een 48-megapixel hoofdsensor, een 8-megapixel ultra-groothoeksensor, een dieptesensor en een 2-megapixel macrolens. De 5000 mAh batterij is geschikt voor een lading van 10 W. Bekijk onze beschermingen en accessoires waarmee u de Motorola veilig kunt gebruiken terwijl u hem aanpast.

.

Exclusieve beschermingen en accessoires

Koop onze siliconen of plastic hoesjes die beginnen bij slechts £4.99. Ze passen perfect bij de lijnen van de telefoon en worden als een tweede huid. Wij bieden doorzichtige hoesjes, flexibele siliconenschelpen in één kleur, de beroemde Ultra Resistant hoesjes en de Survivor die twee beschermingslagen hebben. U vindt sommige met een steunring en de geborstelde koolstofvezel die zeer elegant is. Wij verkopen ook hoesjes (vanaf € 6,99) die gemaakt zijn als portefeuilles met openingenbinnenin om kaarten en geld in op te bergen. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot zeer handige handsfree houders voor dagelijks gebruik. U hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Onze screenprotectors (folie en gehard glas) zijn ultradun en zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden (vallen, stoten en krassen). Het glas zal niet breken en u zult geen last hebben van krassen die de smartphone zijn waarde doen verliezen. Wij bieden ook, voor slechts 5,99 €, een gehard glazen beschermlens voor de Motorola achterste camera module. De sensoren worden niet gebroken of bekrast. Onze afdeling accessoires is uitzonderlijk. U vindt er externe batterijen, opladers, kabels, speakers, hoofdtelefoons, fiets/autohouders, docking stations... Ze zullen de werking en de technische prestaties van uw telefoon optimaliseren. Wij nodigen u uit om ons "Moto G10" universum te komen ontdekken. Geniet van uw bezoek!

U kunt ons 7 dagen per week bereiken

Wij zijn elke dag telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen door naar de rubriek "contact" te gaan. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, zult u in staat zijn om ons nieuws en promoties te kennen.