79 Producten

Dealy biedt de beste selectie van scherp geprijsde bescherming en accessoires voor de Samsung Galaxy A03s

Bij Dealy vindt u laaggeprijsde hoesjes , covers, hoesjes, scherm- en camerabeschermers en accessoires voor de Samsung Galaxy A03s. Profiteer van onze gereduceerde prijzen en kortingen op alle producten. De Galaxy A03s is een telefoon met een Mediatek Helio P35 SoC in combinatie met maximaal 4 GB RAM en 64 GB opslag, uitbreidbaar tot 1 TB via microSD. De camera is samengesteld uit 3 sensoren, waarvan één van 13 megapixels, een macrolens en een dieptesensor van elk 2 megapixels. De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (15 W). U vindt alle bescherming en accessoires die u nodig hebt voor deze telefoon voor een lagere prijs. Verwen uzelf ook, door modellen te kopen die ook aan uw wensen voldoen.

Hoge kwaliteit hoesjes en accessoires voor kleine budgetten

Ons team selecteert beschermers en accessoires waar u van moet houden en die de prestaties van uw telefoon optimaliseren. Wij verkopen op maat gemaakte hoesjes die perfect passen bij de lijnen van de telefoon. Ze beschermen uw telefoon tegen krassen, deuken en stof, terwijl knoppen en poorten toch rechtstreeks toegankelijk zijn. U vindt flexibele siliconen covers, transparante covers, koolstofvezel covers en geborstelde covers. Onze Ultra Tough hoesjes en de Survivor zijn ideaal voor wie maximale bescherming wil in geval van een plotse impact. U vindt er ook hoesjes met kaarthouders en hoesjes met een verwijderbare houder voor handsfree gebruik van de A03's. Wij bieden ook covers die de hele mobiele telefoon beschermen tegen de elementen. Deze zal worden beveiligd tegen schokken, krassen, sporen, stof, koude en vochtigheid. Ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders, zijn ze zeer praktisch voor uw dagelijkse activiteiten. De kappen kunnen worden omgevormd tot een handsfree houder voor comfortabel gebruik in liggende positie. Sommige etuis zijn gemaakt van kunstleer en andere van echt leer. U zult hoesjes zien, tweekleurig, met verschillende patronen en texturen. U vindt er klassieke modellen zoals de zeer succesvolle Leopard Skin Effect case, die opvalt door zijn originaliteit. Wij bieden een exclusieve selectie van screenprotectors voor de Galaxy A03s (folie en gehard glas) en voor de camera (gehard glas). Ze zijn eenvoudig te installeren, optimaliseren het gebruik van uw telefoon en beveiligen hem tegen de elementen. U kunt ook onze Samsung Galaxy A03s accessoires sectie bezoeken. Wij bieden geheugenkaarten, kabels, opladers, externe batterijen, speakers, koptelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen... Allemaal van zeer goede kwaliteit en tegen de laagste prijzen op de markt. Geniet van uw bezoek aan Dealy.

Onze klantenservice is snel en efficiënt

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. We zijn op Facebook, Instagram en TikTok. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.