37 Producten

Bescherm en versier uw Sony Xperia Pro-I bij Dealy tegen geweldige prijzen

Geniet van de geweldige aanbiedingen van Dealy voor Sony Xperia Pro-I hoesjes , covers, hoesjes, scherm/camera protectors en accessoires. Bespaar op alle premium producten. De Sony Xperia Pro-I is een smartphone met een Qualcomm Snapdragon 888 SoC in combinatie met 12 GB en 512 GB opslagruimte en een 6,5-inch 4K HDR OLED-scherm. De indrukwekkende cameraopstelling bestaat uit een module met vier camera's aan de achterzijde, waaronder drie 12-megapixelcamera's: een groothoeklens met twee diafragma's en optische stabilisatie, een telelens met 2x optische zoom en een ultragroothoeklens met een diafragma van 124°, evenals een 3D iToF-sensor voor softwarematige verwerking. De 4500 mAh batterij is geschikt voor snelladen (30 W). Dealy beveiligt en accessoireert uw premium telefoon tegen de laagste prijzen op de markt met artikelen van de hoogste kwaliteit die u zullen helpen uw telefoon te optimaliseren. Ontdek onze collecties.

Premium bescherming en accessoires tegen gereduceerde prijzen

Wij selecteren dunne, lichte en ultrabestendige beschermingen die de telefoon perfect beveiligen. De telefoon wordt beschermd tegen stoten, krassen, vlekken, slijtage, stof en vocht. Wij kiezen de beste producten, zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken. U vindt bijvoorbeeld doorzichtige hoesjes, monochrome hoesjes van silicone en/of kunststof, fantasie-hoesjes, hoesjes van kunstleer of koolstofvezel. De "Ultra Resistant" hoesjes en onze "Survivor" zijn zeer beschermend dankzij hun twee lagen bescherming. Wij bieden ook covers en hoesjes die de hele telefoon beveiligen en tegelijkertijd dienst doen als portefeuille en handsfree houder. Deze etuis zijn voorzien van een stevige sluiting en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat u de etui kunt kiezen die het best bij uw behoeften past. De screenprotectors (folie en gehard glas) en achterste camerabeschermers die wij verkopen zijn exclusief voor de Sony Xperia Pro-I. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na als u ze eraf haalt. Ten slotte vindt u een ruim assortiment accessoires: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, hoofdtelefoons, speakers, oortelefoons, auto/fietssteunen, statieven die het gebruik van de Sony zullen optimaliseren. Door voor Dealy te kiezen, bent u er zeker van dat u uw producten tegen de meest concurrerende prijzen kunt kopen.

.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Ons team informeert u over onze producten en volgt uw bestellingen 7 dagen per week op per telefoon, sms en e-mail ("contacteer ons" sectie). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Door ons te volgen, zult u ons nieuws en onze promoties kennen.