3 Producten

Dealy beschermt en accessorizes uw Huawei MatePad Pro tablet tegen onklopbare prijzen

Dealy is de beste selectie van hoesjes , hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting verkrijgbaar voor Huawei MatePad Pro. Bespaar geld en profiteer van onze aanbiedingen en promoties op al onze artikelen. De Huawei MatePad Pro tablet heeft een bezettingsgraad van 90%2 en een rand van 4,9 mm. Het heeft een 10,8-inch scherm dat ideaal is om op te werken. Hij weegt slechts 460 g en heeft een perfect design en ergonomie in de handen. De tablet wordt geleverd met het Huawei M-pencil, waarmee je kunt schrijven, tekenen of aantekeningen kunt maken. Hij laadt in een uur op, direct op de tablet. Dealy biedt een unieke selectie van producten die geschikt zijn voor gebruik met uw MatePad Pro. Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, u zult zeker de items vinden die u zullen helpen het meeste uit uw Huawei te halen.

Premium bescherming en accessoires tegen lage prijzen

Ontdek onze covers en hoesjes speciaal ontworpen voor de Huawei MatePad Pro. Deze beschermingen zijn ontworpen rond een zeer bestendig siliconen hoesje. De hoes zit om de tablet en draagt bij aan de veiligheid. De hele tablet is beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Het heeft een binnenkaarthouder en een documentvak. In opgevouwen toestand dient de voorflap als handsfree houder. De hoesjes bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de tablet. Wij bieden ook tri-fold smart cases die zeer weerbestendig zijn. Ze zijn uitgerust met een automatische wek- en slaapfunctie voor zuinig gebruik van de tablet. Ze kunnen ook worden gebruikt als handsfree houder. Wij bieden EVA-schuimtassen voor kinderen en hoesjes voor zwaar gebruik die ook als stootrand fungeren. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, standaarden, speakers, hoofdtelefoons en docking stations. Zij optimaliseren de prestaties van uw tablet en helpen u er het beste uit te halen.

Klantenservice

De klantenservice van Dealy is 7 dagen per week bereikbaar

.

U kunt ons bereiken op 09 75 18 78 18. Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. Wij zijn ook bereikbaar per sms op 06 44 64 68 65 of per e-mail. Wij zullen zeer snel reageren op alle schriftelijke verzoeken. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. Naast het volgen van het nieuws, wordt u op de hoogte gehouden van al onze promoties.

.