95 Producten

De beste selectie van hoesjes , cases, screenprotectors en accessoires voor de Galaxy Note 20

Dealy is uw ideale aanbod van goedkope beschermingen en accessoires voor uw Samsung Galaxy Note 20. Bespaar geld op hoesjes, covers, cases screenprotectors (lenzen) en accessoires. De Galaxy Note 20 is een premium telefoon met een Exynos 990 SoC ondersteund door 8GB RAM, een 6,7-inch Super AMOLED display en een 12+64+13 megapixel drievoudige camerasensor. Het heeft een 4300mAh batterij en zal draaien op Android 10 met de One UI. De S Pen reageert nu beter, wat alle gebruikers van de Note-serie van Samsung blij zal maken. De Dex-desktop werkt volledig draadloos dankzij de Miracast-technologie en de Samsung TV-connectiviteit. Dealy beveiligt uw smartphone met producten die er exclusief voor zijn ontworpen. Bekijk onze grote selectie!

Beschermingen en accessoires voor iedereen

Bij Dealy bieden wij beschermingen en accessoires aan die iedereen zullen bevallen en die perfect aan uw eisen en wensen zullen voldoen. Ontdek onze hoesjes van siliconen, kunststof, gehard glas of gemengd materiaal (achterkant van kunststof of gehard glas met siliconen randen).
Ze zijn dun en zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Ze vallen op door hun slankheid en bieden gemakkelijk toegang tot poorten en functies. U vindt transparante hoesjes en onze klassiekers (koolstofvezel, kunstleer, ultra resistente en Survivor hoesjes, flexibele siliconen of rubberized monochrome...).

Wij bieden mooie gehard glazen hoesjes en beschermingen met steunringen die zeer handig zijn voor hands-free. Onze afdekkingen voldoen aan uw veiligheids- en ergonomische behoeften. Ideaal voor uw Samsung Galaxy Note 20, ze zijn zeer dun en zullen de telefoon perfect beschermen in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en geld. Ook hier is er een keuze aan materialen, sluitingen en stijlen. Van effen gekleurde kunstlederen omslagen tot die met motieven (bloemen, dieren, lovertjes...), u vindt zeker iets van uw gading. Voor u, als cadeau of voor uw kinderen, bieden wij een compleet assortiment hoesjes voor iedereen.

Wij bieden ook, als cadeau, een assortiment leren hoesjes voor uw kinderen.

Wij bieden ook bescherming voor het scherm en voor de fotomodule van uw telefoon. Wij bevelen de beste op de markt aan. Aarzel niet om onze accessoires te bekijken (externe batterijen, opladers, kabels, geheugenkaarten, auto-/fietssteunen, speakers en koptelefoons, statieven...). U zult versteld staan van hun prestaties, kwaliteit en prijzen. Veel plezier met uw bezoek aan onze winkel!

Vele van onze producten zijn beschikbaar voor aankoop.

Dealy, het is ook haar klantenservice

U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij beantwoorden uw vragen over onze producten en kunnen uw bestellingen opvolgen.