152 Producten

Dealy: leider in voordelige iPhone 12 Mini-beschermingen en accessoires

Dealy beveiligt uw iPhone 12 Mini met hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors / fotomodule en accessories premium offertetarieven. Vanaf £4.99, krijg je een geweldige deal en trakteer je jezelf tegelijkertijd. Dealy beschermt de telefoon tegen schokken, krassen, vlekken, stof en vocht. U kunt er zeker van zijn dat uw telefoon lange tijd als nieuw zal blijven. U vermijdt breuk, krassen die de smartphone aantasten, stof dat zich ophoopt bij de knoppen en vocht.

.

U kunt uw iPhone 12 Mini naar hartelust aanpassen

Onze beschermers en accessoires zijn zo goedkoop, dat u er zoveel kunt kopen als u wilt zonder aan uw budget te denken. Wij bieden zeer dunne en lichte hoesjes die een gemakkelijke toegang tot poorten en knoppen mogelijk maken. Ze volgen de lijnen en contouren van de telefoon en worden een integraal onderdeel van de telefoon. We hebben onze klassiekers: doorzichtige hoesjes, flexibele koolstofvezel, geborstelde hoesjes, kunstleer, Ultra Resistant, Survivor, monochrome siliconen afgenomen in verschillende...We hebben een aantal waarvan de achterkant is gemaakt van gehard glas van 9H weerstand.

.

Ontdek onze mooie exemplaren met veel leuke designs. Wij hebben hoesjes en etuis ontworpen rond een siliconen hoesje om de telefoon vast te houden en te beveiligen. Ze dienen als portemonnee (met binnenkaarthouder en vakjes) en als houder voor handsfree gebruik van de smartphone. Wij raden u aan een folie of gehard glas te nemen dat het scherm van de telefoon beschermt, zelfs als u een hoesje hebt. Hetzelfde geldt voor de superfotomodule van uw iPhone. Het is gemakkelijk te installeren en beschermt de lenzen zonder de foto's te beïnvloeden. Bekijk onze geweldige accessoires: opladers, externe batterijen, kabels, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons. Ze zijn gemaakt om het gebruik, de levensduur van de batterij, het vervoer, het gebruik en het luisteren van uw iPhone 12 Mini te optimaliseren.

Geniet van de klantenservice van Dealy en kom meer te weten over onze producten

.

Onze ploeg staat tot uw beschikking aan de telefoon (09 75 18 78 18), per e-mail en sms (06 44 64 68 65) om u te adviseren over onze producten en uw bestellingen te volgen. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram en TikTok. Welkom in Dealy.