305 Producten

Dealy: afgeprijsde hoesjes, covers, accessoires en screenprotectors voor de Samsung Galaxy A52s!

Dealy biedt scherp geprijsde hoesjes, covers, accessoires en screen/camera protectors voor de Samsung Galaxy A52. Profiteer van onze voordelige prijzen om uw mobiel te beveiligen zoals u dat wilt. De Samsung Galaxy A52s is een middenklasse telefoon die geschikt is voor 5G en beschikt over een Qualcomm Snapdragon 778G SoC in combinatie met 6 of 8 GB RAM en 128 of 256 GB opslag, uitbreidbaar tot 1 TB via microSD. De camera heeft vier sensoren: een 64-megapixel groothoeklens, een 12-megapixel ultragroothoeklens, een macrolens en een 5-megapixel dieptesensor. De 4500 mAh batterij is geschikt voor snelladen (25 W). Ons team biedt de beste producten voor de telefoon. Wij verkopen mooie, ultradunne en zeer beschermende telefoonhoesjes vanaf slechts € 4,99. Onze hoesjes zijn multifunctioneel en zeer weerbestendig. Onze scherm- en camerabeschermers zijn ontworpen door de beste fabrikanten en zijn bovendien zeer resistent. Profiteer van onze promoties om uzelf uit te rusten zoals u wilt.

Dealy: hoogwaardige beschermingen en accessoires tegen lage prijzen

Dealy is een uitzonderlijke selectie van high-end beschermingen tegen lage prijzen voor de Samsung Galaxy A52s. Ontdek onze slanke en elegante siliconen of (en) kunststof hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Van de transparante hoes tot de handsfree-ring, van koolstofvezel tot gedecoreerde hoesjes of kunstlederen hoesjes, u vindt altijd de hoes die bij u past. Profiteer van onze wallet covers en flip covers (met een in de cover geïntegreerde sluiting) om het gebruik van uw mobiele telefoon te optimaliseren. Beveilig het scherm van uw Galaxy A52s met onze ultradunne, eenvoudig te installeren gehard glas en folie. U vindt er ook een lens van gehard glas om de glas- en achterfotosensoren van uw Samsung te beveiligen. Bekijk onze fantastische accessoires van hoge kwaliteit. Wij bieden onder meer externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, oortjes, fiets- en autohouders en docking stations. We hopen dat u geniet van uw bezoek aan ons.

Dealy: competente en snelle klantenservice

Onze ploeg ondersteunt u 7 dagen per week in al uw zaken met ons. Van advies tot dienst-na-verkoop, u staat in contact met experts in screenprotectors. Per e-mail (rubriek "contact"), per telefoon of sms (06 44 64 68 65). Wij beantwoorden uw e-mails zeer snel ("contacteer ons" sectie), wij blijven ter uwer beschikking om u te helpen. We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuwtjes en promoties te weten.