20 Producten

Bescherm en accessoriseer uw Huawei MatePad New Edition bij Dealy tegen de laagste prijzen

Dealy biedt een unieke selectie van beschermingen en accessoires tegen gereduceerde prijzen voor de Huawei MatePad 10.4 New Edition. Profiteer van onze gereduceerde prijzen om uw tablet te beschermen zoals u dat wilt. De Huawei MatePad New biedt een 10,4" Full HD touchscreen, met een resolutie van 2000 x 1200 pixels. Het beschikt over een ebook-modus die het contrast, de helderheid en de resolutie automatisch aanpast. Dealy beveiligt en versiert uw tablet met exclusieve producten van hoge kwaliteit. Ontdek onze selectie van hoesjes , covers, cases, smart cases en screenprotectors die zeer goed bestand zijn tegen de elementen en het gebruik ervan optimaliseren.

Premium beschermers en accessoires

Wij bieden de beste beschermers voor uw Huawei MatePad New Edition. Bekijk onze selectie ultradunne siliconen hoesjes die de achterkant en randen van de tablet beveiligen. Wij hebben er voor kinderen die gemaakt zijn van EVA-schuim en milieuvriendelijk zijn. We hebben ook hoesjes met een schouderriem voor degenen die hun MatePad New 104" regelmatig dragen. Deze modellen zijn anti-slip en zullen perfect zijn voor ieders gebruik. U vindt hier robuuste hoesjes die voldoen aan uw behoeften voor optimale bescherming tegen de elementen. Wij bieden covers en flap cases die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Deze etuis lijken op portefeuilles in die zin dat zij binnenin openingenhebben om kaarten op te bergen en een vak dat dienst doet als documenthouder. De covers dienen als handsfree houder voor comfortabel gebruik in liggende modus. Sommige hebben een manuele sluiting, andere een flipcover met een in de voorflap geïntegreerde sluiting. Wij hebben monochrome modellen in lederen stijl die zeer elegant zijn en modellen met motieven die een persoonlijke toets zullen geven. U zult ook 3-delige smart cases zien die dun en zeer licht zijn. Ze zijn niet alleen zeer beschermend, maar zorgen er ook voor dat u de Huawei MatePad New Edition op een prettige manier in landschapsmodus kunt gebruiken. Ze zijn uitgerust met de auto-wake en sleep functie voor zuinig dagelijks gebruik. U zult er ook vinden die u toelaten om de Huawei stylus op te bergen. Dealy biedt leuke etuis in klassiek kunstleer, monochrome kleuren of leuke en originele ontwerpen. Onze screenprotectors zijn gemakkelijk te installeren op het glas van de tablet. U kunt kiezen tussen folie of gehard glas. Ze zijn explosieveilig en voorkomen krassen en vlekken. Wij verkopen ook zeer efficiënte en innovatieve accessoires. Wij hebben onder andere kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, statieven, statieven, speakers, hoofdtelefoons en universele styli. Geniet van uw bezoek aan ons!

Tot ziens!

Contacteer onze klantendienst 7 dagen per week

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen (e-mail in de rubriek "contact"). We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuwtjes en promoties te weten.