194 Producten

Koopjes op Xiaomi 12T Pro beschermers en accessoires van Dealy

Dealy biedt de beste covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Xiaomi 12T Pro. Je vindt hoogwaardige screenprotectors en accessoires tegen discountprijzen. Ontdek onze assortimenten.

De Xiaomi 12T Pro is een smartphone met een 6,67-inch AMOLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC in combinatie met 8 GB of 12 GB RAM en tot 256 GB opslagruimte. De camera heeft drie sensoren aan de achterkant: een 200-megapixel groothoeklens, een 8-megapixel ultra-groothoeklens en een 2-megapixel macrolens. Het toestel is uitgerust met een 5000 mAh HyperCharge-compatibele batterij (120 W) die de telefoon in recordtijd kan opladen. De twee speaker s zijn ontworpen door Harman Kardon.

We bieden bescherming en accessoires die je mobiele telefoon veilig houden en waarmee je hem optimaal kunt gebruiken.

De beste keuze aan bescherming en accessoires

Bij Dealy kun je hoogwaardige, voordelige bescherming en accessoires kopen voor je Xiaomi 12 T Pro. Zo kun je hem in de best mogelijke omstandigheden gebruiken en veilig genieten van zijn technologische kracht.

Ultrabestendige rompen voor elke smaak

Ontdek onze slanke, lichtgewicht hoesjes die exclusief gemaakt zijn voor de Xiaomi 12T Pro. Ze zijn dun, licht en zeer goed bestand tegen de elementen. Je mobiele telefoon wordt beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Je hebt nog steeds direct toegang tot alle functies en poorten.

Je vindt siliconen of plastic hoesjes . Sommige zijn stijf, halfstijf of flexibel. We hebben een unieke selectie die je zal bevallen. Je vindt hoesjes van koolstofvezel die slank en zeer elegant zijn. Hoesjes van kunstleer bieden een uitstekende grip en onderscheiden zich door hun soberheid. Onze hoesjes met handsfree ondersteuning zijn erg praktisch om bijvoorbeeld video's te kijken. De ultrabestendige hoesjes hebben een dubbele beschermingslaag. Ze bieden uitstekende bescherming tegen de elementen. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun stijl, en sommige hebben een standaard en een screenprotector met rits om de achtercamera te beschermen.

Zeer beschermende multifunctionele hoesjes

Onze portemonneehoesjes en -etuis zijn extreem duurzaam, zodat je maar één accessoire hoeft te gebruiken voor je dagelijkse activiteiten. Je hebt de keuze uit verschillende materialen: imitatieleer, echt leer, lycheestructuur, nappastijl, splitleer of structuurleer...

Onze hoesjes met kleppen doen ook dienst als portemonnee, met kaarthouders aan de binnenkant en een vakje voor je geld of kleine documenten. Onze monochrome hoesjes in zakelijke stijl zijn ideaal voor iedereen. Misschien heb je liever een mooie hoes met een motief. We hebben dieren-, planten-, camouflage- en de beroemde "blijf van mijn telefoon af"-ontwerpen. Wat je ook kiest, je Xiaomi 12T Pro zal perfect beschermd zijn.

Het scherm en de camera zijn zeer goed beveiligd

Kies voor ultrabestendige schermbeveiliging voor je telefoon. Je vindt een grote selectie eenvoudig te installeren, zeer beschermende screenprotectors en gehard glas. Ze voelen prettig aan en bieden een uitstekende interactie met het scherm. We bieden ook een beschermende lens van gehard glas voor de achtercamera. Hiermee worden de lenzen beschermd en kun je onder de best mogelijke omstandigheden foto's en video's maken.

Op maat gemaakte accessoires

Haal het meeste uit je Xiaomi 12T Pro met onze accessoires. We verkopen geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen en statieven tegen geweldige prijzen. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun prestaties en hun aantrekkelijke prijzen. Ze zijn ontworpen door de beste fabrikanten. Veel plezier bij je bezoek.

Dealy : eenvoudig en veilig

Bij Dealy geniet je van een gebruiksvriendelijke website. De navigatie is aangenaam en je kunt je bestellingen in alle veiligheid plaatsen. We kunnen je helpen in elke fase van je zoektocht en bestellingen. Je kunt ons bereiken per telefoon of sms. Je kunt ons e-mailadres vinden in het gedeelte "contact opnemen". We nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kunnen ook je bestellingen volgen en je informatie geven over onze producten. Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze promoties.