11 Producten

Discount X60 Pro covers, slipcovers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Dealy verkoopt screenprotectors en accessoires voor de Vivo X60 Pro tegen ongelooflijk lage prijzen. Onze hoesjes beginnen bij £4.99 en hoesjes beginnen bij £6.99. De Vivo X60 Pro heeft een 6,56-inch AMOLED-scherm met Full HD+ resolutie. De resolutie bedraagt 398 pixels/inch. De verversingsfrequentie bedraagt 120 Hz en de bemonsteringsfrequentie 240 Hz. Het paneel is compatibel met HDR10+. Wat de cameramodule betreft, heeft de Vivo X60 Pro een 48-megapixel hoofdsensor, een 13-megapixel ultra-groothoeksensor, een 13-megapixel 2x zoomlens en een 8-megapixel 5x zoomlens. U vindt hier covers en accessoires die compatibel zijn met de telefoon. De beschermers zijn ultra duurzaam en ergonomisch en de accessoires zullen de prestaties en kwaliteiten van de telefoon optimaliseren.

Kies voor high-end beschermers en accessoires tegen lage prijzen

Wij bieden dunne en lichte hoesjes die perfect passen bij de lijnen van de mobiele telefoon. Zij onderscheiden zich door hun weerstand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vindt transparante hoesjes, flexibele koolstofvezel hoesjes, siliconen of plastic beschermingen, ultra resistente hoesjes met dubbele bescherming. Wij selecteren die met gehard glas voor de achterkant en siliconen voor de randen. Wij verkopen ook hoesjes die de hele telefoon beveiligen. Zij bestaan uit een hoesje waarop een klep van kunstleder of echt leer is gelijmd. Deze hoesjes dienen als portefeuille en als handsfree-steun, waarbij de hoes kan worden omgevormd tot een handsfree-steun. Sommige hoesjes zijn voorzien van een verwijderbaar koord om ze gemakkelijk met de hand te dragen. Flip covers (met een in de cover geïntegreerde sluiting) en view covers (met een kijkvenster) zijn zeer interessante en multifunctionele opties. Wij kiezen dunne en zeer resistente films en gehard glas voor het scherm en de fotomodule achteraan. Ze voorkomen breuk van het glas, het scherm en de lenzen. Wat de accessoires betreft, vindt u kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, statieven, hoofdtelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen, docking stations... Door voor Dealy te kiezen, vindt u de beste producten tegen de voordeligste prijzen op de markt. Geniet van uw bezoek aan Dealy

Neem 7 dagen per week contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Ons berichtensysteem is te vinden in de "contact us" sectie van de website. Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u helpen bij uw zoektocht. Om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.