120 Producten

Uw OnePlus Nord N10 is volkomen veilig

Geniet van Dealy's geweldige aanbiedingen voor OnePlus Nord N10 5G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Deze middenklasse telefoon biedt uitstekende waar voor je geld. Hij is voorzien van een 6,49-inch 90Hz FHD+-scherm met een holey LCD-paneel en dunne randen. De telefoon wordt aangedreven door Qualcomm's Snapdragon 690 SoC (een 5G-compatibele chipset voor mid-range apparaten), gekoppeld aan 6 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar tot 512 GB. Het heeft een 4300mAh batterij die compatibel is met OnePlus' Warp Charge 30T snellaadsysteem, waardoor je 70% meer batterijduur krijgt in slechts 30 minuten opladen. De cameramodule bestaat uit 4 fotosensoren: een 64-megapixel hoofd-APN, een ultragroothoekmodule, een macrolens en een monochrome lens. Het heeft ook een 16 megapixel selfie module. Ons team heeft een grote selectie van covers, zodat u uw OnePlus Nord N10 kunt gebruiken zoals u dat wilt.

.

De beste hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires op de markt

Dealy is de grootste selectie van hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires aangeboden met korting. Wij selecteren eersteklas producten waarmee u uw smartphone veilig kunt gebruiken. De hoesjes zijn ultra dun en licht. Ze beveiligen de achterkant, de randen, de lens en de toetsen van de telefoon, terwijl poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven. U vindt er doorzichtige hoesjes, fantasievolle ontwerpen, kaarthouders en ringhouders voor handsfree gebruik. Onze covers en hoesjes beschermen de hele telefoon tegen krassen, vlekken en stof. Nogmaals, u profiteert van een uitzonderlijke selectie van premium beschermingen aangeboden tegen een korting. U vindt lederen of kunstlederen hoesjes, chique hoesjes (wolven, panda's, uilen, luipaarden, blijf van mijn telefoon af...), multikaart- en portefeuillebeschermingen. Onze screenprotectorsen geharde glazen zullen het scherm van uw OnePlus Nord N10 5G beschermen. Onze accessoires zijn perfect aangepast aan de telefoon en zullen de prestaties maximaliseren. Bij Dealy, zult u genieten van onze ongelooflijk lage prijzen om uw OnePlus accessorize zonder na te denken over uw budget.

Dealy biedt de laagste prijzen en de beste klantenservice

Wij zijn er om u te helpen met uw zoektocht en uw bestellingen te volgen. Neem gerust contact met ons op per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent als eerste op de hoogte van onze promoties.