156 Producten

Dealy: goedkope beschermingen en accessoires voor de OnePlus Nord 2 5G

Dealy geeft u een run voor uw geld met zijn scherp geprijsde hoesjes , covers, hoesjes, scherm / camera protectoren en accessoires voor de OnePlus Nord 2 5G. De hoesjes kosten £4.99 en de hoesjes £6.99. De OnePlus Nord 2 5G is een smartphone met een 5G-compatibele Mediatek Dimensity 1200 SoC. De camera heeft 3 sensoren: een 50-megapixel lens, een 8-megapixel ultragroothoeklens en een 2-megapixel macrolens. De batterij van 4500 mAh kan snel worden opgeladen (65 W). Dealy zorgt voor de bescherming en de accessoires en biedt een grote collectie artikelen tegen lage prijzen.

.

Verkochte OnePlus Nord 2 5G beschermers en accessoires

Ons team biedt dunne, lichte en ultra duurzame hoesjes om uw OnePlus Nord 2 te beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vindt transparante, monochroom gekleurde siliconen en plastic hoesjes. Wij verkopen ook kunstlederen of koolstofvezel hoesjes die er zeer elegant uitzien. De luxe hoesjes zullen diegenen plezieren die een originele bescherming willen. Onze Ultra Resistant en Survivor hoesjes zijn ideaal tegen de elementen en zijn zeer veilig met hun dubbele beschermingslaag. Wij bieden ook een ruime keuze aan covers en hoesjes die de hele telefoon beveiligen en tegelijkertijd dienst doen als portefeuille en handsfree houder. Je vindt ze in kunstleer of echt leer. We hebben er die monochroom zijn en sommige met patronen. U vindt zakelijke hoesjes met veel kaarthouders aan de binnenkant en stijlvolle hoesjes zoals ons hoesje in luipaardhuidstijl, dat een grote hit is op alle telefoons. Onze klepzakken zijn zeer praktisch omdat ze als handsfree houder kunnen worden gebruikt. Er zijn hoesjes met een verwijderbaar koord. De screenprotectors, films en geharde glazen zijn exclusief en zeer goed bestand tegen slecht weer. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze zijn zeer dun en het aanraakvlak blijft gevoelig. U vindt er ook een film van gehard glas om de cameramodule aan de achterzijde te beveiligen. Onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, auto/fietssteunen...) zullen het gebruik van uw smartphone optimaliseren. Ze worden verkocht tegen onklopbare prijzen. U zult ten volle genieten van de technologische bekwaamheid van uw OnePlus Nord 2.

.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Onze ploeg volgt uw bestellingen 7 dagen op 7 op aan de telefoon en per sms 06 44 64 68 65). U kunt ons een e-mail sturen We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuws en promoties te weten.