239 Producten

Bespaar op Samsung Galaxy A22 5G hoesjes, covers, hoesjes screenprotectors en accessoires

Dealy biedt een exclusieve selectie van beschermingen (hoesjes, covers, cases, screenprotectors) en accessoires tegen gereduceerde prijzen voor de Samsung Galaxy A22 5G. U vindt er alle artikelen die u nodig hebt tegen lage prijzen om uw mobiele telefoon te gebruiken zoals u dat wilt. De Samsung Galaxy A22 5G is een 5G-compatibele smartphone die uitzonderlijke waar voor zijn geld biedt. Het heeft een 6,6-inch FHD+ LCD-scherm en een Mediatek 5GC-processor. Hij is verkrijgbaar in wit, grijs en lavendel. De cameramodule omvat een 48MP sensor aan de achterzijde en een 8MP frontcamera voor selfies. Ons team selecteert beschermers en accessoires waarmee u uw Samsung kunt gebruiken zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Kwaliteitsbeschermingen en accessoires tegen gereduceerde prijzen

Profiteer van Dealy-deals om meerdere producten voor de prijs van één te kopen bij onze concurrenten. Onze hoesjes zijn dun, licht en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten, knoppen en functies van de telefoon. Ze zullen zich als een tweede huid voelen aan de telefoon. Er zijn hoesjes van koolstofvezel, hoesjes met lederlook, transparante hoesjes of hoesjes met motieven. Wij ontwikkelen onze glitter hoesjes, die met een steunring en die met een multifunctioneel koord. U vindt onze klassieke monochrome flexibele siliconen hoesjes, geborstelde hoesjes, de Ultra Resistant serie en de Survivor serie... en nog veel meer. Onze klephoezen zijn gemaakt als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een handig insteekvak. De hoesjes kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen en sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord. Uw telefoon zal volledig beschermd zijn en u zult hem op een aangename en ergonomische manier kunnen gebruiken. Wij verkopen ook gehard glas films en beschermers voor uw Samsung scherm en een gehard glazen lens voor de achterste camera module. Deze producten zijn exclusief voor de telefoon ontworpen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ultra doorzichtig en ultra bestendig, vermijden zij het risico van uitwendige en inwendige breuk, krassen die schadelijk kunnen zijn en onaangename vlekken. Het aanraakgedeelte van het scherm zal zijn gevoeligheid behouden en u zult uitstekende foto's en video's kunnen maken zonder het risico dat de lenzen breken of krassen oplopen. Onze premium accessoires zijn veel goedkoper dan elders. Bekijk onze geweldige sectie met kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, auto- en fietssteunen, statieven... U zult genieten van hun innovatie, ontwerp en prestaties. Welkom bij ons!

.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen en ons volgen op sociale netwerken

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Wij luisteren naar u en zullen rekening houden met uw feedback. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo snel mogelijk beantwoorden (u vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site). Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.

.