58 Producten

Bespaar op Motorola Edge 20 Pro hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie van scherp geprijsde cases, covers, holsters, screenprotectors en accessoires voor de Motorola Edge 20 Pro. Deze premium telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 870 SoC in combinatie met 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte. Hij biedt een drievoudige sensor aan de achterzijde (108+8+16), waaronder de 8-megapixelcamera met 5x optische zoom. Het heeft een 4500mAh batterij met snellaadmogelijkheid (30W). Hij is van uitstekende kwaliteit en vereist optimale bescherming en accessoires om hem optimaal te kunnen gebruiken. Door ons de veiligheid van uw Motorola toe te vertrouwen, kunt u er zeker van zijn dat u elke dag met een gerust gemoed kunt leven. Bekijk onze collecties van beschermingen en accessoires die je versteld zullen doen staan.

Premium bescherming en accessoires tegen gereduceerde prijzen

Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf £4.99. Ze beschermen de achterkant, de randen en de toetsen van uw telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Flaphoezen beginnen bij £6.99. Ze beschermen uw telefoon volledig, maar hebben ook een aantal praktische opties, zoals een creditcardhouder, een afneembaar riempje en een hoesje dat als handsfree houder kan worden gebruikt. Welke optie u ook kiest, wij raden u aan om een folie of gehard glas over het scherm en het cameraglas van uw smartphone te doen. Zelfs met een hoesje bent u niet veilig voor een schok die dodelijk of zeer hinderlijk kan zijn (de telefoon gebruiken met het hoesje open, liggende stand, enz.). Onze selectie van flappentassen zou aan uw verwachtingen en wensen moeten voldoen. U vindt er ook transparante, koolstofvezel, onze klassieke Ultra Resistant en de Survivor die twee lagen bescherming biedt. De exemplaren met een steunring zijn erg handig om de smartphone handsfree te dragen en te gebruiken. Wij hebben stijlvolle en zakelijke hoesjes in alle stijlen: nappaleer, klassiek leer, lychee leer effect, vintage design... U vindt er verschillende sluitingen en flip style hoesjes met de sluitingen geïntegreerd in de hoes. Wij selecteren accessoires die het gebruik van uw smartphone zullen verbeteren. U vindt er kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, speakers, hoofdtelefoons, oortelefoons, auto/fietssteunen, statieven... U zult merken dat onze producten tegen zeer concurrerende prijzen worden verkocht. Wij bieden ook screenprotectorsen gehard glas aan voor het glas van het scherm en een beschermende lens voor de camera. Zij zullen u toelaten de veiligheid van uw Motorola te optimaliseren en er in de beste omstandigheden van te genieten.

.

Dealy is ook zijn klantenservice en sociale netwerken

U kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken om uw bestellingen te volgen en voor advies over onze producten. Wij zijn te bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken (ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site). Wij ontwikkelen ook onze blog om u praktisch advies te geven over onze producten. Voel je vrij om ons te liken op Facebook, Instagram en TikTok. We zullen van je houden!