89 Producten

De beste hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de iPad Pro 12.9'' (2022)

Profiteer van de kortingsprijzen van Dealy voor iPad Pro 12.9" (2022) hoesjes , cases, screenprotectors en accessoires. We bieden een unieke selectie producten waarmee je je tablet in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Ontdek ze en laat je verleiden door hun stijl en prestaties.

Als je je iPad Pro 12,9" (2022) koopt, wil je dat hij perfect beschermd en voorzien is van accessoires. Bij Dealy kiezen we de beste beschermende modellen op de markt. Je vindt er vast een die perfect voldoet aan je dagelijkse behoeften.

Honor steklas bescherming en accessoires met korting

Bij Dealy kun je hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires met korting kopen. Je vindt er een aantal die perfect zijn voor zakelijk, persoonlijk of gezinsgebruik. We hebben er ook voor kinderen.

Ultrabestendige rompen

Wij verkopen hoesjes die exclusief ontworpen zijn voor de iPad 12.9" (2022). Ze zijn zeer goed bestand tegen ongelukken en geven gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de tablet. Er zijn eenvoudige en multifunctionele hoesjes. De laatste hebben bijvoorbeeld een handsfree-steun, een schouderriem of een handriem.

Je vindt hier ook een reeks ultrabestendige hoesjes voor kinderen. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim, zodat ze hun tablet in alle veiligheid kunnen gebruiken. Ze zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. We raden aan om een screenprotector toe te voegen om de bescherming compleet te maken.

Je kunt ook hoesjes met handsfree ondersteuning kopen die perfect zijn voor je professionele behoeften. Zo kun je je tablet handsfree gebruiken in de best mogelijke omstandigheden.

Praktische cases en slimme cases

Ontdek onze collectie hoesjes en cases die speciaal ontworpen zijn voor de iPad Pro 12.9'' (2022). Deze beschermers hebben een zeer weerbestendige siliconen buitenkant en een flap van kunstleer of echt leer. De hoes biedt extra bescherming voor de hele tablet. Eenmaal opgevouwen kan hij worden gebruikt als handsfree houder. De hoesjes hebben kaarthouders en een documenthouder aan de binnenkant voor documenten of contant geld. Onze hoesjes met flap zijn zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze bieden directe toegang tot de poorten en functies van de iPad. Je vindt een breed scala aan modellen in monochroom kunstleer en gedecoreerde hoesjes modellen.

We verkopen ook zeer resistente smart cases die praktisch zijn voor handsfree gebruik. Ze zijn ook zeer beschermend, zodat je je tablet met een gerust hart kunt gebruiken. Deze dunne, lichtgewicht hoesjes hebben een auto wake & sleep functie voor zuinig gebruik van de tablet. Ze fungeren ook als handsfree houder. Je kunt effen of gedecoreerde hoesjes modellen kopen. In sommige hoesjes kun je ook je stylushouder opbergen.

Dunne, zeer resistente screenprotector s

Je kunt ook beschermfolie kopen voor het scherm van je iPad Pro 12,9'' (2022). Ze zijn eenvoudig te installeren, optimaliseren de interactiviteit en laten je vingers aangenaam over het oppervlak glijden. Je vindt hier een folie en een beschermer van gehard glas die speciaal zijn ontworpen voor optimaal gebruik van de tablet.

Accessoires voor hoge prestaties

We bieden ook een aantal zeer praktische accessoires. Ze zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen en helpen je om je iPad Pro 12.9'' (2022) in de best mogelijke omstandigheden te gebruiken. Je kunt externe batterijen, opladers, kabels, standaarden , speakers, koptelefoons en docking stations kopen. Al onze accessoires worden verkocht tegen zeer concurrerende prijzen.

De Dealy -ervaring

Door voor Dealy te kiezen, profiteer je van een site die gemakkelijk te gebruiken en te raadplegen is. De productfiches zijn duidelijk en goed gepresenteerd. Je kunt ook in alle veiligheid je bestellingen plaatsen. We leveren zo snel mogelijk. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of sms. We kunnen je helpen met je zoektocht en je bestellingen volgen. We zijn ook per e-mail bereikbaar en zullen zeer snel op je verzoeken reageren. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok om je op de hoogte te houden van onze laatste nieuwtjes en promoties. Veel plezier bij je bezoek!