299 Producten

Dealy : een uitzonderlijke selectie goedkope bescherming en accessoires voor de iPhone 14 Pro

Dealy biedt voordelige hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires voor de iPhone 14 Pro. Profiteer van promoties en kortingen op alle beschermingen en accessoires. De iPhone 14 Pro heeft een 6,7-inch OLED-scherm met een dynamische punch voor de FaceID-sensor en frontcamera. Het heeft een dynamische vernieuwingsfrequentie van 120 Hz tot 1 Hz voor Always on Display. Je profiteert van een Apple A16 SoC geëtst in 4nm en een drievoudige 48+12+12 megapixel fotosensor met X3 telelens en ultra groothoek. Bij Dealy vindt u de bescherming en accessoires die je nodig hebt om je iPhone 14 Pro veilig en effectief te gebruiken. Ze zijn ontworpen door de beste fabrikanten. We nodigen je uit om ze te ontdekken, zodat je je smartphone in uitstekende omstandigheden kunt gebruiken. Je zult aangenaam verrast zijn door onze modellen.

Ultrabestendige rompen tegen lage prijzen

Wij verkopen slanke, lichtgewicht hoesjes die gemaakt zijn om de lijnen van de iPhone 14 Pro te volgen. Ze bieden gemakkelijk toegang tot poorten en functies. Sommige van onze hoesjes beschermen de knoppen ook met een dun laagje siliconen. Ze zijn verkrijgbaar in siliconen, kunststof, gehard glas of legering voor ultrabestendige bescherming van de achterkant en randen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Er is een ruime keuze aan transparante hoesjes , flexibele of stijve monochrome siliconen hoesjes , koolstofvezel hoesjes en kunstleer en hoesjes . Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer beschermend. Je ziet hoesjes met twee beschermingslagen die afneembare houders of zeer praktische kaarthouders hebben. We ontwikkelen ons assortiment ultrabestendige hoesjes met steunringen. Hoesjes met een patroon (dieren-, planten-, glitter-, marmerstijl) en hoesjes van gehard glas geven een unieke persoonlijke touch dankzij hun glans. We verkopen ook etuis met koord die extreem duurzaam en gemakkelijk te dragen zijn, tegen bodemprijzen.

Ontdek onze laaggeprijsde covers en hoesjes

Je iPhone 14 Pro zal goed beschermd zijn met de hoesjes en cases die we tegen lage prijzen aanbieden. We verkopen hoesjes in portemonnee-stijl met kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. Ze houden je mobiel veilig en beschermd, terwijl de poorten en functies gemakkelijk toegankelijk zijn. Sommige hoesjes hebben een praktische draagriem. We bieden een breed scala aan monochrome hoesjes in verschillende kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in eersteklas imitatieleer, echt leer, structuurleer, nappaleer of lycheeleer. We nodigen je uit om de kleuren en hun schakeringen te ontdekken. Sommige hebben een geïntegreerde sluiting (flipcovers) en andere hebben een kijkscreenprotector zodat je de belangrijkste informatie op het scherm kunt lezen. Je ziet mooie hoesjes versierd met dieren, planten, vlaggen, marmer en glitter. Wij bieden een luipaard hoesje in verschillende kleuren.

Essentiële scherm- en camerabeschermers

Je iPhone 14 Pro is volkomen veilig met ultradunne schermbescherming (folie en gehard glas). Ze beschermen het scherm tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zorgen ook voor optimale interactiviteit met applicaties. We verkopen ook een beschermende lens van gehard glas die speciaal is ontworpen om de achtercamera te beveiligen. Deze beschermer optimaliseert de veiligheid van de lens, zonder de foto-weergave te beïnvloeden.

Accessoires voor hoge prestaties

Bij Ma coque vindt u accessoires waarmee je je iPhone 14 Pro optimaal kunt gebruiken. We verkopen opladers, geheugenkaarten, externe batterijen, kabels, speaker s, koptelefoons, statieven, auto- en fietshouders, dockingstations en steunringen. We breiden ons assortiment accessoires steeds verder uit, zodat je je smartphone onder de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken.

Dealy is een complete service

Wanneer je onze site bezoekt, zul je de eenvoud ervan waarderen. De informatiebladen spreken voor zich en je kunt je bestellingen in de best mogelijke omstandigheden plaatsen. Je ontvangt je bestelling zo snel mogelijk en je kunt contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, sms of e-mail (zie contactgegevens in het gedeelte "contact opnemen"). We zullen zeer snel reageren op je schriftelijke verzoeken. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. Zo blijf je op de hoogte van onze nieuwe producten en accessoires.