43 Producten

Bescherm uw Samsung Galaxy M31 tegen de laagste prijzen op de markt

Dealy is een Top aanbod van hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor Samsung Galaxy M31 tegen de scherpste prijzen op de markt. Krijg geweldige aanbiedingen en profiteer van promo's en kortingen. De Galaxy M31 is Samsung's nieuwste telefoon op instapniveau. Het biedt uitzonderlijke waar voor zijn geld en zal iedereen aanspreken, vooral jongeren. De smartphone heeft een 6,4 inch Super AMOLED-scherm, iets dat bij concurrenten niet te vinden is. Aan de fotokant heeft de telefoon een 32-megapixelcamera en de achterkant biedt een vingerafdruksensor, evenals een 64 + 8 + 5-megapixel drievoudige sensor cameramodule. De smartphone wordt aangedreven door een Exynos 9611 SoC waarmee je kunt multitasken en gamen. Tot slot heeft de telefoon een batterij van 6.000 mAh, wat hem zeer interessant maakt op het gebied van autonomie. In het kort! Een geweldige telefoon voor iedereen om te beschermen en aan te kleden naar eigen wens...

Premium bescherming tegen lage prijzen

Ontdek onze grote selectie van beschermingen en accessoires beschikbaar voor de Samsung Galaxy M31. Wij kiezen voor ultradunne en zeer lichte hoesjes. Ze zullen perfect passen bij de contouren en lijnen van de telefoon. U hebt gemakkelijk toegang tot de knoppen en poorten. Ze zijn ontworpen om de telefoon te beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Krassen worden vaak over het hoofd gezien, maar ze beschadigen niet alleen de telefoon, maar zijn ook erg onpopulair bij potentiële kopers bij doorverkoop. Ontdek onze klassieke flexibele siliconen hoesjes, onze transparante hoesjes met verstevigde hoeken, onze klassieke of geborstelde koolstofvezel hoesjes. Wij bieden onze ultra resistente en Survivor cases die ideaal zijn voor jongeren, tieners en waaghalzen. Onze covers en hoesjes beschermen uw hele mobiel. Zij zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders binnenin en de omslagen kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te fungeren. Wij bieden monochrome kunstlederen of echt lederen hoesjes in een verscheidenheid van kleuren. Je vindt ze met leuke designs (dieren, planten, vlaggen, blijf van mijn telefoon af-serie, glitter, luipaardhuid...). Een ongelooflijke keuze, perfect voor u en uw kinderen. Wij bieden een zeer fijne selectie van screenprotectors (folie en gehard glas) en smartphone fotomodule (gehard glas). Ze zijn eenvoudig te installeren, optimaliseren het gebruik van uw mobiele telefoon en beschermen hem tegen slecht weer. Ontdek onze rubriek accessoires. We hebben geheugenkaarten, kabels, opladers, externe batterijen, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen... en heel veel verrassingen die u zullen bevallen door hun vernuft en hun ongelooflijk interessante prijzen.

Eenvoudig contact met onze klantenservice

Wenst u informatie over onze producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.