6 Producten

De Xiaomi Redmi K30

Dealy, voor de Xiaomi Redmi K30 (4G en 5G), biedt unieke beveiligingen met korting, waardoor hij optimaal beveiligd blijft. Xiaomi biedt zijn nieuwe versie van de Redmi. In de 4G- en 5G-versies staat hij aan de top van de innovaties. In de 4G-versie is de chipset een Snapdragon 730G met een snellaadvermogen van de batterij van 27 watt. De macrosensor is een 2 megapixel model. Voor de 5G-versie is de chipset een Snapdragon 765G die een 5G-modem bevat dat niet afhankelijk is van een externe modem. Het maximale snellaadvermogen is 30 watt. Zijn macrofotosensor biedt een resolutie van 5 megapixels. Dealy beveiligt uw telefoon met speciaal op maat gemaakte covers, clamshells, screenprotectors en accessoires.

Bescherm en personaliseer uw Xiaomi Redmi K30 tegen budgetprijzen

Dealy beschermt en past uw Xiaomi Redmi K30 aan voordelige prijzen aan. Ons team biedt het grootste assortiment hoesjes , covers, hoesjes en accessoires tegen gereduceerde prijzen. U bent er zeker van de beste bescherming op de markt te vinden tegen de laagste prijzen op de markt. Onze hoesjes sluiten perfect aan op de contouren van de telefoon en zijn dun. Van doorzichtige siliconen hoesjes tot hoesjes met een kaarthouder of handsfree houder, u vindt precies wat u zoekt. We hebben koolstofvezel, glitter, zware uitvoering en nog veel meer. Onze hoesjes zijn ook ultra dun en zullen uw hele telefoon beveiligen. Ontdek onze etuis in portefeuille-stijl. Met kaarthouders en een klepje dat in een handsfree houder verandert, kunt u uw Redmi K30 handsfree gebruiken. Wij bieden veel verschillende stijlen: kunstleer, echt leer, vintage cases, met geïntegreerde sluiting, glitter ... Onze screenprotectors, films en geharde glazen zal perfect beveiligen het scherm van uw Redmi K30. Onze accessoires zijn aangepast om het gebruik van de telefoon te optimaliseren en u gemoedsrust te geven.

.

Dealy ten dienste van uw goedkope aankoop voor uw Redmi K30

Twijfel niet om contact op te nemen met onze beschermingsadviseurs per telefoon of e-mail. Wij zullen u graag van dienst zijn, zowel tijdens uw aankoop als na uw bestelling. Wij zijn 7 dagen per week open.