229 Producten

Uw Samsung Galaxy A13 5G is perfect beschermd en versierd bij Dealy

De beste hoesjes , covers, cases, screenprotectors, lens protectors en accessoires op de markt vindt u bij Dealy. Wij bieden high-end producten tegen lage prijzen. Doe er je voordeel mee! De Samsung Galaxy A13 5g is een instapmodel 5G-smartphone met een Mediatek Dimensity 700 5G SoC in combinatie met 4 GB RAM en 64 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Hij biedt 3 krachtige fotosensoren, waaronder een 50 megapixel groothoeklens en twee 2 megapixel sensoren (een macrolens en een dieptesensor). De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (15W). Wij bieden ultradunne, zeer beschermende hoesjes vanaf slechts € 4,99 en multifunctionele hoesjes vanaf € 6,99. Onze screenprotectors zijn gratis vanaf €3,99 en die voor de fotomodule worden verkocht voor slechts €5,99. U vindt er ook een hele reeks accessoires van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.

Enkele van de populairste producten zijn

High-end beschermers en accessoires

Bij Dealy vindt u precies de producten die u zoekt om uw Galaxy A13 5G in de beste omstandigheden te gebruiken. Ontdek onze slanke en stijlvolle hoesjes die uitstekend bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen perfect bij de contouren van uw telefoon. U vindt transparante hoesjes, hoesjes met een handsfree-ring, hoesjes van koolstofvezel, hoesjes met motieven of stijlvolle monochrome leren hoesjes. Sommige zijn multifunctioneel, zodat u één hoofdaccessoire kunt gebruiken. Er zijn ook klephoezen die als portefeuille en handsfree houder kunnen dienen. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje en bieden slimme bescherming voor uw telefoon. Wij bieden een breed scala aan modellen die iedereen zouden moeten aanspreken. Inderdaad, wij bieden verschillende modellen aan zodat u een uitzonderlijke keuze hebt tussen goedkope en high-end beschermers. Beveilig het scherm van uw Galaxy A13 met ons gehard glas en ultradunne films die zeer eenvoudig te installeren zijn. Zij zullen zeer doeltreffend zijn in geval van stoten, tegen krassen, vlekken en stof. U kunt ook een lens van gehard glas kopen om het glas en de achterste fotosensoren van uw Samsung te beveiligen. Dankzij de HD-lens kunt u uw foto's en video's in de best mogelijke omstandigheden maken. Ontdek onze fantastische accessoires die sterk, praktisch en niet duur zijn. Wij bieden onder andere externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, oortjes, fiets- en autohouders en docking stations.

.

Dealy: snelle en efficiënte klantenservice

Onze ploeg steunt u elke dag. U zult in contact komen met vriendelijke en efficiënte deskundigen. Per e-mail ("contacteer ons" rubriek), per telefoon of sms, blijven wij tot uw beschikking om u te helpen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik ToK om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.