Samsung Galaxy Tab S7 Plus


111 Producten

Dealy beschermt en accessoriseert de Samsung Galaxy Tab S7 Plus tegen lage prijzen

Bespaar geld op Samsung Galaxy Tab S7 Plus hoesjes, covers, smart cases, screenprotectors en accessoires bij Dealy. U hebt gekozen voor een tablet van zeer hoge kwaliteit, die opvalt door zijn ontwerp en prestaties. De Samsung Galaxy Tab S7+ is een high-end tablet met een 12,4-inch 120Hz AMOLED-scherm, een Qualcomm Snapdragon 865+ SoC ondersteund door 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte. Hij draait op Android 10 met de Samsung One UI. Het biedt een dubbele camerasensor die is geplaatst in de verticale zwarte band waarop de S Pen is gemagnetiseerd. De Galaxy Tab S7 Plus heeft een verversingssnelheid van 120Hz, wat perfect is voor scrollen, lezen en gamen. De beeldverhouding van 16:10 zorgt voor een geweldige videoweergave. Dealy biedt een aantal beschermingen en accessoires voor de tablet. U kunt het met een gerust hart gebruiken.

.

Premium hoesjes voor iedereen

Ontdek onze hoesjes die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de contouren en lijnen van de Tab S7+. Zij onderscheiden zich door hun grote weerbestendigheid (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de tablet. Het tablet zal volkomen veilig zijn en zijn waarde niet verliezen. U zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. Wij bieden eenvoudige covers, in transparante of gekleurde silicone. Wij hebben ook kunststof en siliconen hoesjes voor zwaar gebruik, die bij een val goed beschermen. Sommige hebben een lipje of een handriem die als handsfree steun dient. Aan sommige van hen is een schouderriem bevestigd. Uw kinderen zullen de tablet kunnen gebruiken dankzij onze milieuvriendelijke en niet-giftige EVA-schuimhulzen. Ze zullen hem gemakkelijk kunnen dragen dankzij de aangepaste handgrepen. Ze zijn uitgerust met geïntegreerde steunen voor handsfree gebruik. We raden sterk aan om een folie of gehard glas over het scherm te plaatsen wanneer een kind de Tab S7 Plus kan gebruiken.

.

Hoesjes, cases en smart cases die de hele Galaxy Tab S7+ zullen beveiligen

U kunt uw tablet beveiligen met een hoes of case die het geheel omhult. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat dient om de tablet vast te houden. Dit hoesje dient ook als eerste bescherming. De Tab S7+ wordt beschermd tegen de elementen en u hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot poorten en functies. De etuis hebben binnenkaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. De hoesjes hebben verschillende sluitingen, afhankelijk van het gebruik (riempjes, drukknopen, magnetische sluitingen, flip clasps). Wij bieden zakjes met fantasievolle ontwerpen met dieren, landschappen, planten .... U vindt ze in klassiek kunstleder of in stoffen die zeer elegant en sober zijn. We hebben er veel voor kinderen met uiltjes, bloemen, katten... We bieden veel slimme hoesjes met drie kleppen die snel en zuinig open en dicht gaan (automatische wek- en slaapfunctie van de tablet). Ze maken een optimaal handsfree gebruik mogelijk. Wij hebben er met patronen en andere die gemaakt zijn van monochroom kunstleer, verkrijgbaar in vele kleuren.

Let op: dit is geen standaardkoffer.

Exclusieve Galaxy screenprotectors en accessoires voor de tablet

Ontdek onze geweldige selectie van screenprotectors en accessoires die de prestaties en het gebruik van de Samsung Galaxy Tab S7 Plus zullen optimaliseren. U zult dagelijks tevreden zijn.

Bekijk onze grote selectie van screenprotectors en accessoires.

Schokbestendige en krasbestendige screenprotectors

Dealy beschermt het scherm van uw tablet met ultradunne, ultrasterke films en gehard glas. Gemakkelijk te installeren, ze zullen het glas beschermen tegen de elementen. Het aanraakgebied blijft gevoelig en u kunt met een gerust hart met de toepassingen werken. Wij raden u aan een beschermende folie aan te brengen als u een hoes gebruikt. Inderdaad, je bent niet veilig voor een verkeerde beweging terwijl de cover open is of in ondersteunende modus.

Ultra high performance accessoires

Wij bieden een zeer goede selectie van premium accessoires voor de Tab S7+. U vindt er geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, speakers, koptelefoons, standaarden en docking stations. Ze zijn allemaal perfect geschikt voor de tablet en zullen u een unieke Samsung Galaxy Tab S7 Plus-ervaring geven. Profiteer van onze lage prijzen en promoties, zodat u zich volledig kunt uitrusten tegen echt voordelige prijzen. Geniet van uw bezoek aan onze winkel!

Tot ziens!

Neem gemakkelijk contact op met onze dienst na verkoop en volg ons op sociale netwerken

Wij zijn elke dag beschikbaar om u informatie te geven over onze producten en uw bestellingen op te volgen. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, ben je op de hoogte van ons nieuws en als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.