14 Producten

Dealy beveiligt en accessoriseert uw Xperia 5 III tegen gereduceerde prijzen

Bespaar geld bij Dealy door uw Sony Xperia 5 III hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting te kopen. Hoesjes zijn er vanaf £4.99 en hoesjes vanaf slechts £6.99. De Sony Xperia 5 III is een compacte telefoon met afmetingen van 157 x 68 x 8,2 mm en een gewicht van 168 gram. Het 6,1-inch OLED-scherm biedt Full HD+ definitie bij 120 Hz. Hij heeft 8 GB RAM. Het biedt een camerablok met drie 12-megapixelsensoren: een groothoek-, een ultragroothoek- en een telelens met variabele brandpuntsafstand. Dealy selecteert de beste beschermingen en accessoires op de markt. Wij verkopen hoesjes en covers van hoge kwaliteit die voldoen aan uw eisen op het gebied van veiligheid, ergonomie en prestaties. De hoesjes beschermen de mobiele telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Hoesjes en cases beschermen het toestel volledig tegen de elementen terwijl poorten en functies toegankelijk blijven. Zij zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor bankbiljetten of kleine documenten (biljetten, memo's, tickets...). De kappen kunnen worden omgebouwd tot een handsfree houder. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord om de Xperia 5 III met de hand te dragen. Wij bieden ook de beste selectie screenprotectors (folie en gehard glas) en een lens van gehard glas voor de cameramodule aan de achterzijde van de smartphone. U vindt geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, kabels, speakers, koptelefoons, fiets- en autohouders, statieven, docking stations en regelmatig nieuws in de accessoires sectie.

.

Exclusieve beschermers en accessoires

U vindt transparante hoesjes, hoesjes van koolstofvezel, supersterke hoesjes met een steunring. Wie optimale bescherming wil, zal zich wenden tot de Ultra Resistant hoesjes en de Survivor die twee lagen bescherming hebben. Wij hebben ook monochrome siliconen hoesjes die antislip zijn en zeer stijlvol. Wij verkopen hoesjes en buidels van imitatieleer of echt leer in vele kleuren en mooie buidels met motieven. Ontdek al onze producten en verwen uzelf zonder veel geld te betalen. Veel plezier met uw bezoek aan onze website!

Onze klantendienst zal u informeren over de opvolging van uw bestellingen

.

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of stuur ons een e-mail via de rubriek "contact". Of het nu gaat om informatie over onze producten of om de opvolging van uw bestellingen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om onze promoties te kennen.