99 Producten

Mijn hoesje beschermt en verfraait uw iPad Pro 11 inch (2020) perfect.

Geniet van onze scherpe prijzen voor exclusieve en afgeprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor iPad Pro 11 inch (2020)! U hebt gekozen voor een unieke tablet die zijn fabrikant Apple waardig is. Dankzij het innovatieve ontwerp maakt u optimaal gebruik van het overheersende scherm. Met een resolutie van 2388x1668 pixels, 264 dpi en Liquid Retina-technologie zult u genieten als nooit tevoren. Hij heeft een unieke Delta E 2000 voor het model, die een ongelooflijke kleurnauwkeurigheid mogelijk maakt. Hij is uitgerust met gezichtstechnologie, net als de nieuwe iPhone. De tablet zal profiteren van de Apple Pencil 2e generatie die maximaal gebruik mogelijk maakt. De grip is zeer aangenaam. Dealy biedt ultra-resistente, dunne en lichte beschermingen. Onze exclusieve hoesjes, pockets, smart cases en covers passen perfect bij de lijnen van de tablet. Zij beveiligen hem tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Voor u of uw kinderen vindt u eersteklas artikelen aangeboden tegen de interessantste prijzen op de markt.

Let op: dit is geen volledige lijst.

High-end hoesjes, covers, smart cases, screenprotectors en accessoires met korting

.

Pas uw iPad Pro 11 inch (2020) / (A2068 en A2230) aan met Dealy, dat essentiële beschermingen en accessoires biedt voor een goed gebruik van de tablet. Als u het design van de iPad wilt behouden, bieden wij zeer beschermende transparante hoesjes, luxe hoesjes, monochrome of gekleurde kunstlederen hoesjes, slimme hoesjes waarmee u de iPad in liggende stand en handsfree kunt gebruiken. Wij selecteren ultradunne, gemakkelijk te installeren screenprotectorsen gehard glas. Ze zijn ontworpen voor maximale aanraak bruikbaarheid. U zult uw iPad Pro 11" (2020) met een gerust hart en op de best mogelijke manier kunnen gebruiken. Bekijk onze producten en profiteer van onze geweldige prijzen en kortingen.

.

Dealy biedt een volledige service voor uw bestellingen

Dealy biedt een complete service voor uw bestellingen. Van advies vóór de aankoop, tot het volgen van de bestelling, wij zijn elke dag bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.